Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERYILIN DOKTORU SAMSAT’TAN   
YILIN DOKTORU SAMSAT’TAN

            Samsat Sağlık Grup Başkanı Dr. Engin Çalğan’ın Adıyaman genelinde yılın doktoru seçildiği bildirildi.

 

            Her ilde yılın doktorları seçimi çerçevesinde Adıyaman’da 2008 yılının doktoru olarak meslek hayatının birinci yılında olan, Samsat Sağlık Grup Başkanı Dr. Engin Çalğan’ın seçildiği ve Sağlık Bakanı Prof Dr. Recep Akdağ’ın da katıldığı törenle ödülünü aldığı belirtildi.

 

           Ankara OSTİM Leyla Gencer Konferans Salonundaki ödül töreninde bütün illerdeki doktorlar adına konuşan Samsat Sağlık Grup Başkanı Dr. Engin Çalğan, Ülkemizde ve Adıyaman’da sağlık alanında meydana gelen değişim ve iyileştirme çabaları hakkında bilgiler sundu.

 

            Çalğan, yaptığı açıklamada yılın hekimi seçilmesindeki en büyük faktörün vatandaşlara karşı tutum ve davranışları, mesleği gereği olan etik ilkelerinden taviz vermemesi olduğunu söyledi.

 

           Çalğan; “Personel arasındaki diyalog ve işbirliği ile vatandaşlar ve kamu çalışanları ile olan iletişim sayesinde Sağlık Merkezinin fiziki şartlarının iyileştirilmesi, emzirme odasının açılması, hizmet binası içerisindeki restorasyon ve çalışmalarda mesai mefhumunu gözetmeksizin çalışmamız amirlerimizin takdirini kazanmamıza neden olmuştur. Ekip ruhuyla çalışarak vatandaşımıza daha iyi hizmet verebilmenin çabası içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.

 

           Dr. Çalğan açıklamasında; “Sayın Bakanımız imzasıyla takdirname almak ve kendilerinin elinden yılın doktoru ödülünü almak beni onurlandırmış ve ileriki zamanlar için motive etmiştir. İlçemizdeki kamu çalışanları ve sağlık personelimizin tebrikleri de aynı derecede beni duygulandırmış ve heyecanlandırmıştır. Hedefim bu ödüle layık kalabilmek ve ülkeme en güzel hizmetleri sunmaktır.” dedi.

 

          Samsat Sağlık Grup Başkanı Dr. Engin Çalğan’ı Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı’da takdirname ile ödüllendirdi. Kaymakamlık Makamında takdir belgesini veren Kaymakam Kaşıkçı Dr. Çalğan’a başarılar diledi.

 

           Kaymakam Kaşıkçı “Doktor Engin Çalgan Samsat ilçesine atanması ile birlikte çalışmalarda aktif rol oynamış ve başarılı bir performans sergilemiştir. Halkımıza hizmet ederken zaman ve mekan mefhumu gözetmemiştir. Kurum personeli ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarla ilişkilerde bulunmuş ve bu iletişim sayesinde başarılı bir hizmet sergilemiştir. Genç bürokratlarımızın başarıları bizleri sevindirmiştir. Kendisini kutluyor, daha başarılı çalışmalara imza atmasını diliyorum.” dedi.

 

  

   


Gönderen Editör, Salı, 25 Mart 2008 07:44, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri