Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI   
SAMSAT'TA ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

          Adıyaman’ın Samsat ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü resmi kutlamasının ardından 26 Kasım günü etkinlikler düzenlendi.

          80. Yıl Cumhuriyet Konferans Salonunda yapılan programa Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ve Eşi Hatice Kaşıkçı, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Başçavuş Yusuf Kandemir, Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve öğretmenler katıldı. Buradaki programa saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlandı.

          Program kapsamında Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’in kutlama mesajı okundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş ise günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.Göreve yeni başlayan öğretmenler adına Örentaş İlköğretim Okulu Hatice Çiftçi bir konuşma yaptı.Her okuldan bir öğrenci günün anlam ve önemi ile ilgili şiirler okudular.

          Öğretmenler günü nedeni ile düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenler eserlerini okuyarak ödüllerini aldılar. Birincilere Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, ikincilere Jlçe Garnizon Komutanı Yusuf Kandemir, üçüncülere ise Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan ödüllerini verdi.

          Daha sonra Merkez İlköğretim Okulu korosu Müzik Öğretmeni Nisa Özge Biçan yönetiminde türkü, şarkı ve marşlar seslendirdi.Örentaş İlköğretim Okulu Müdürü Halil Yücelin öğretmenler günü ile ilgili hazırlamış olduğu slayt gösterisi sunuldu.

          Stajyerliği kalkan öğretmenler Samsat Lisesi Edebiyat Öğretmeni Mehmet Tepe yönetiminde topluca yemin ettikten sonra Kaymakam Kaşıkçı bu öğretmenlere karanfil dağıttı.

          Programın son etkinliği olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 80. Yıl Sosyal tesislerinde bir yemekli toplantı yapıldı. Ayrıca Kaymakam Mahmut Kaşıkçı’nın yıl içersinde başarılı çalışmalar yürüten 107 öğretmeni takdirname ile ödüllendirdiği bildirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş yaptığı açıklamada öğretmenlerin motivasyonu ve dayanışma içerisinde çalışmayı sağlamak için zaman zaman bu tür etkinliklerin tertiplendiğini, bundan sonrada bu tür çalışmaların yapılacağını ifade etti.

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 26 Kasım 2007 21:34, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri