Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA OKS'DE BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ   
SAMSAT'TA OKS'DE BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

            Samsat ilçesinde Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı (OKS) sonucunda başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.

           OKS'de başarılı olan 16 öğrenci ve velilerine 80. Yıl Sosyal Tesislerinde bir yemek verildi.

            Yemeğe Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Sedat Vidinel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş, Okul Müdürleri, başarılı öğrenciler ve öğrencilerin velileri katıldı. Ayrıca, öğrencilerin her birine 100 YTL yardım yapıldığı bildirildi.

            Yemekte bir açıklama yapan Kaymakam Kaşıkçı, bu öğrencilerin ilköğretim çağında yoğun bir şekilde çalışarak, Anadolu ve Anadolu Öğretmen Liseleri gibi önemli okullara girerek emeklerinin ürününü aldıklarını söyledi.

            Kaşıkçı, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Dilerim bundan sonraki yaşamlarında da 'keşke daha çok çalışsaydım demek zorunda kalmaz, iyi ki çok çalışmışım' derler. Biz idareciler ve veliler olarak görevimiz çocuklarımıza iyi bir eğitim ortamı hazırlamaktır. Öğrencilerimizin de görevi çok daha çalışmaktır. Bu yıl ilçemizden 60 kadar öğrenci OKS’de başarılı olmuş ancak bunların 16’sı kayıt yaptırmıştır. Geçen yıllara nazaran önemli bir artış gözlenmektedir. Bütün eğitimci ve öğrencilerimizi kutluyorum. Başarılar diliyorum.''

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 05 Eylül 2007 19:51, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri