Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLER   
AZİMLİ ÖĞRETMENDEN TATİLDE KİTAP OKUMA VE BİLGİSAYAR EĞİTİMİ

           Samsat ilçesi 80. Yıl İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Abdulhamit Tepe tatilde de öğrencilere okuma saati uygulayarak bilgisayar eğitimi veriyor.

            Öğrencilerin derslerden kopmadan verimli bir şekilde tatil yapmalarını sağlamak amacıyla haftada bir gün, istekli öğrencilerini davet eden ve onlara dönüşümlü olarak kitap dağıtarak bilgisayar eğitimi veren Öğretmen Abdulhamit Tepe, ikinci sınıftan üçüncü sınıfa geçen öğrencilerini yeni eğitim öğretim yılına en iyi bir şekilde hazırlamak istediğini belirtti.

            Tatilde ders çalıştırılmadığını, sadece Kaymakamlıkça alınan MEB tavsiyeli 100 temel eserlerin okutularak çocukl ...


Gönderen Editör, Cuma, 11 Ağustos 2006 06:27, Yorumlar(0), Hepsini Oku
ÖRENTAŞ’TAN LİZBON’A YOLCULUK

                  Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’nın (Ulusal Ajans) yürüttüğü SOCRATES/Comenius Programı kapsamında Örentaş İlköğretim Okulu İngilizce Öğretmeni İsmail Ulutürk’ün 11-15 Ekim 2006 tarihleri arasında Portekiz-Lizbon’da gerçekleştirilecek olan “Early language learning” başlıklı İrtibat Seminerine katılacağı bildirildi.

                Projenin devamında Örentaş İÖO'ndan öğretmen ve öğrencilerin de Avrupa'ya gideceği belirtildi.



Gönderen Editör, Perşembe, 10 Ağustos 2006 11:28, Yorumlar(0), Hepsini Oku
SAMSAT’TA ÇOCUKLAR FUTBOL KURSUNA İLGİ GÖSTERİYOR

          Samsat Halk Eğitim Merkezi’nce yaz kursları kapsamında açılan futbol kursuna yoğun ilgi gösterildiği bildirildi.

            Samsat Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Ercemal, 12-16 yaş grubu çocukların alındığı kursun Köylere Hizmet Götürme Birliğine ait halı sahada, eski amatör futbolcu olan İlçe Tarım Müdürü Suphi Daş tarafından, ücret alınmadan verildiğini söyledi.

            Haftanın 3 gününde, günde 2 saat verilen kursa 45 kişinin devam ettiğini belirten Ercemal; “Yaz aylarında çocukların boş zamanlarını değerlendirmelerini sağlamak ve spora yönlendirmek için bu kursu açtık. Farklı yaş gruplarına hitap eden ...


Gönderen Editör, Perşembe, 10 Ağustos 2006 10:57, Yorumlar(0), Hepsini Oku
SAMSAT KAYMAKAMI TAŞKUYU KÖYÜNDE DENETİM VE İNCELEMELERDE BULUNDU

             Samsat ilçe Kaymakamı Doğan Demirdaş bazı daire amirleri ile birlikte Taşkuyu köyünü ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi ve Muhtar Yasin Akın’dan bilgi aldı.

            Köy Muhtarı Yasin Akın, okulda derslik sıkıntısı yaşadıklarını, Recep suyu bırakılmasına rağmen hala suyun köye akmadığını ve vatandaşların zirai kredi almada zorluk çektiklerini ifade etmesi üzerine Kaymakam Demirdaş,  ilgilileri arayarak sorunların giderilmesi için talimat verdi. Derslik sıkıntısının giderilmesi için ise 4 derslikli ek bir binanın yaptırılması kararı verildiğini, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce ihale süreci ve zemin etüdü çalışmalarının başlatıldığını ifade etti.

      &nbs ...


Gönderen Editör, Perşembe, 03 Ağustos 2006 13:40, Yorumlar(0), Hepsini Oku
ÖRENTAŞ İ.Ö.OKULU EYLÜL’E HAZIRLANIYOR!

          Samsat ilçesi Örentaş mahallesindeki Örentaş ilköğretim okulunda meydana gelen çatlak ve çökmeler sonucu Adıyaman Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğünce yapılan teknik değerlendirmede, binanın onarımının mümkün olmadığı ve yıktırılması gerektiği belirtilmişti.

            Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş, “Binanın kısa sürede yıkılacak hale gelmesi ile ilgili olarak konu Valiliğimizce yargıya intikal ettirilmiş, bina için tespit davası açılmış ve Adıyaman İl Özel İdaresi Daimi Encümeninin kararlarına istinaden eski binanın enkaz karşılığı yıkılmasına karar verilmiş olup, Kaymakamlığımızca da bina yıktırılmaktadır.  Bununla birlikte eski bina arsasına ilave olarak 2.000 metrekare arsa satın alınmış ve yeni bina da tamamlanmıştır. Bu yıl eğitim öğretim y ...


Gönderen Editör, Salı, 01 Ağustos 2006 07:37, Yorumlar(0), Hepsini Oku
İŞTE ŞEFFAF YÖNETİM, İŞTE ŞEFFAF İHALE !

SAMSAT’TA 31,2 KM YOL İHALESİ BASININ DA KATILIMIYLA YAPILDI

            Samsat ilçesinde muhtelif köy yollarını kapsayan 31.2 km. lik yolların ihalesi yapıldı. İhaleye basının da katılımı sağlandı ve ihale baştan sona kameraya kaydedildi.

            İhale ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş; “Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğince, KÖYDES Projesi kapsamında 2. dilim ödenekle, 31.2 km. 1. kat asfalt kaplama işi için ihaleye çıkılmış ve 4 firma katılmıştır. 6 m. genişliğinde 1000 m. uzunluğunda 1. kat asfalt işinin 33.600 YTL. + KDV olarak ekonomik açıdan en avantajlı teklifi, Gökdemir Asfalt Ürün. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şirketi vermiştir. Böylece, Samsat’ta KÖYDES kapsamında ihalesi ...


Gönderen Editör, Pazartesi, 31 Temmuz 2006 05:40, Yorumlar(0), Hepsini Oku
İL JANDARMA ALAY KOMUTANI, SAMSAT KAYMAKAMINI ZİYARET ETTİ

           Adıyaman’a yeni atanan İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Yarbay Dursun Ertuğrul, Samsat ilçesini ziyaret etti.

            Samsat İlçe Jandarma Komutanlığında incelemelerde bulunan Yarbay Ertuğrul, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Başçavuş Sedat Vidinel ile birlikte Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş’a makamında iade-i ziyarette bulundu.

            Kaymakam Demirdaş, İl Jandarma Komutanı’nın Adıyaman’a atanması ile birlikte kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu, kendisinin de Samsat’a gelerek nezaket ziyaretinde bulunduğunu ve İlçe Jandarma Komutanlığını incelediğini belirtti.

...


Gönderen Editör, Cuma, 28 Temmuz 2006 07:43, Yorumlar(0), Hepsini Oku
SAMSAT’TA SEKİZ YIL ÇALIŞTI,TAKDİRNAME İLE UĞURLANDI

             Samsat Merkez İlköğretim Okulunda sekiz yıldır görev yapan Osmaniyeli Müdür Yardımcısı Selma Tıraş, tercihini yine Adıyaman’dan yana kullandı ve Adıyaman İnönü İlköğretim Okuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı.

           Selma Tıraş, Samsat’taki sekiz yıllık hizmet süresinden sonra Adıyaman merkeze tayin istedi. Tıraş, Samsat’ı artık ikinci memleket olarak gördüğünü, buraya hizmet etmekten onur duyduğunu ifade etti.
            Onuruna verilen yemekte Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş, İlçe Yazı İşleri Müdürü Ramazan Aksoy, İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kandemi ...


Gönderen Editör, Salı, 25 Temmuz 2006 11:06, Yorumlar(0), Hepsini Oku
KAYMAKAMLAR KÖYDES İÇİN HAFTA SONU TOPLANDI

Kaymakamlar            Adıyaman'a bağlı  İlçe Kaymakamları, Vali Yardımcısı Cem Afşin AKBAY’ın da katılımı ile  Vali Vekili Mehmet AKÇAY başkanlığında Valilik Makamında bir toplantı yaptı.
          İlçe Özel İdare Müdürleri, İl Mahalli İdareler Müdürü, İl Özel İdaresi köye yönelik hizmetler birimi ve daire müdürlerinin de katıldığı toplantıda;  köy alt yapılarına destek projesi (KÖYDES) ile ilgili gelinen son aşama değerlendirildi.

           KÖYDES projesi ile ilçe k&o ...


Gönderen Editör, Pazar, 23 Temmuz 2006 09:41, Yorumlar(0), Hepsini Oku
SAMSAT MÜFTÜSÜ YIĞILCA’YA ATANDI

            Samsat Müftüsü Yavuz Karabayır Düzce’ nin Yığılca ilçesine yine İlçe Müftüsü olarak atandı.

             Yaklaşık 4 yıldır Adıyaman bölgesinde çalışan ve bir yıldır Samsat Müftüsü olarak görev yapan Yavuz Karabayır kısa zamandaki başarılı çalışmaları ile göz doldurdu. Halkın ve kamu çalışanlarının sevgisini kazanan Karabayır, Samsat ilçesinde bulunan Sahabe Safvan bin Muattal türbesinin turizme kazandırılması çalışması yaparak başarılı oldu. Bu çalışmaları kapsamında birde “Samsat’ta Bir Gül” isimli kitap yayınladı.

            Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş Müftü Karabayır’ı makamınd ...


Gönderen Editör, Cuma, 21 Temmuz 2006 14:15, Yorumlar(0), Hepsini Oku
189 Sayfalar« İlk ... 181 182 183 184 185 186 187 188 189 


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri