Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA SEKİZ YIL ÇALIŞTI,TAKDİRNAME İLE UĞURLANDI   
SAMSAT’TA SEKİZ YIL ÇALIŞTI,TAKDİRNAME İLE UĞURLANDI

             Samsat Merkez İlköğretim Okulunda sekiz yıldır görev yapan Osmaniyeli Müdür Yardımcısı Selma Tıraş, tercihini yine Adıyaman’dan yana kullandı ve Adıyaman İnönü İlköğretim Okuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı.

           Selma Tıraş, Samsat’taki sekiz yıllık hizmet süresinden sonra Adıyaman merkeze tayin istedi. Tıraş, Samsat’ı artık ikinci memleket olarak gördüğünü, buraya hizmet etmekten onur duyduğunu ifade etti.
            Onuruna verilen yemekte Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş, İlçe Yazı İşleri Müdürü Ramazan Aksoy, İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kandemir ve okul müdürleri katıldı.
            Merkez İlköğretim Okulu Müdürü Mazhar Aktaş, Yardımcısı Selma Tıraş’ın mesleğinde oldukça başarılı olduğunu, sekiz yıl içerisinde iş disiplinini hiçbir zaman elinden bırakmadığını ve vatandaşların takdirini kazandığını açıkladı.
              Kendisini takdirname ile ödüllendiren Kaymakam Doğan Demirdaş ise yaptığı açıklamada; “Başka ilden gelip tayin isteme hakkı kazandıktan sonra bile burada uzun süre çalışmak istemesi kendisinin işine ve yöre insanına ne kadar önem verdiğinin bir göstergesidir. İki yıllık çalışma sürem içerisinde azimli, gayretli, özverili çalışmalarına şahit olduk. Bu nedenle kendisini takdirname ile ödüllendiriyor, bundan sonraki yaşamında başarılar ve mutluluklar diliyorum.” şeklinde konuştu.




Gönderen Editör, Salı, 25 Temmuz 2006 11:06, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri