Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz, kitapların en değerli miras olduğunu belirterek onların çok iyi korunması gerektiğini söyledi.
Samsat İlçe Halk Kütüphanesinde bulunan kitapların ciltlendiğini belirten Kaymakam Dilsiz, son yapılan çalışma ile 6 bin 500 kitabı bulunan bütün kitapların ciltlenmiş olacağını kaydetti.
Samsat ilçesinde 2009-2010 eğitim öğretim yılında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde olağan üstü çaba gösteren öğretmenlere takdir belgeleri verildi.
Kaymakamlık Toplantı Salonunda 35 öğretmen ve okul idarecisini kabul eden Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz öğretmenlerle bir süre görüşerek takdir belgelerini verdi.
Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz, Sosyal Destek Programı (SODES) projeleri ile ilçede değişim rüzgarı estiğini söyledi.
Dilsiz, yaptığı açıklamada, 2008 ve 2009 yılı SODES Programı kapsamında Samsat ilçesinde istihdam, sosyal, kültür, sanat ve spor alanlarında projelerin hayata geçirildiğini belirterek, bu projelerle gözle görülür bir değişim yaşandığını belirtti.
Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz Yarımbağ ilköğretim okuluna giderek öğrencilere karnelerini dağıttı.
Öğrencilerin bir yıl boyunca verdiklerin emeklerin göstergesi olan karne sevincine ortak olan Kaymakam Ahmet Dilsiz, öğrencilere tatilde kitap okumalarını ve bir sonraki sınıfa hazırlanmalarını tavsiye etti.