Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSİVEREK KİTAP FUARI BAŞLADI   
SİVEREK KİTAP FUARI BAŞLADI

Şanlıurfa’nın Siverek Belediyesi kültürel etkinliklerin arttırılması kapsamında düzenlediği Siverek 1. Kitap Fuarı’nın açılışı yapıldı.

Tarihi Paşa Konağı’nda düzenlenen açılış programına Belediye Başkan Vekili Cumali Bayram, Belediye Başkan Yardımcıları, Emniyet Müdürü Tuncay Yardım, Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, Halk Eğitim Müdürü İbrahim Baykan, birim müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.

Adıyaman’dan fuara katılacak olan Gazeteci – Yazar – Şair – Televizyon Program Yapımcısı ve Sunucusu Fahrettin Çelik, "Adıyaman ilinde kitap fuarı düzenlenmezken, yanı başımızda bulunan ilçeler bu anlamda fark atıyorlar. Bu anlamda Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ve diğer emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. 

Kitap tanıtım ve imza etkinliğinin yanı sıra bir söyleşi gerçekleştirecek olan Çelik, "Bölgemizde kitap ve okumaya verilen önem bizleri mutlu ediyor, heyecanlandırıyor. Okurlarımız ve öğrencilerimiz için yararlı bir etkinlik olacak. İnsanlarımıza okuma alışkanlığı kazandırılması açısından bu tür etkinliklerin sayısının arttırılması gerektiğine inanıyorum. 24 ve 25 Mayıs’ta fuarda olacağım. Kitapseverleri çay ve sohbete davet ediyorum. ” diye konuştu. 

26 Mayıs’a kadar sürecek fuarın 09.30 ile 22.30 saatleri arasında ziyarete açık olacağı belirtildi.

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 23 May 2024 11:52, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri