Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSESKODER’DEN YILIN ENLERİNE ÖDÜL…   
SESKODER’DEN YILIN ENLERİNE ÖDÜL…

"Sesime Ses Ver Dünyam Bırakın Kızlar Okusun Onur Ödülleri" hak sahiplerini buldu.

 Ülkemizin prestijli ödül törenleri arasına girme yolunda emin adımlarla yürüyen Sesime Ses Ver Dünya Bırakın Kızlar Okusun Kültür ve Sanat Eğitim Derneği’nin (SESKODER) düzenlediği, Yaren Gönül Köprüsü Türk Sanat Müziği Konseri sonrası ödül töreni düzenlendi.

Konser ve ödül törenine Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve birçok STK temsilcisi katılım sağladı.

 

 - Yılın uluslararası MEDYASI Ödülü : AKSESDER - Ebru Elmaskeser

- Yılın TV Ödülü : Wört TV  - Adem Erdağı

- Eğitime Destek Onur Ödülü: Halis Arslan

- Eğitime Destek Onur Ödülü: Ali Şimşek

- Onur Ödülü: Nurettin Dabağoğlu

- Yılın Kültür Elçisi Ödülü: Hüseyin Yıldız

- Yılın Vefa Ödülü: Mahmut Çiçekdağı

- Yılın Gönül elçisi Ödülü: Ayşe Sultan Erdal

- Yılın annesi Ödülü: Kuzey Irak Pençe Operasyonunda Şehit düşen Şehir Teğmen Bekir Can Kerek’ in annesi Elif Kerek'e Belediye Başkanı Şeniz DOĞAN tarafından taktim edildi.

Nurettin Dabağoğlu Sanat Gurubu THM Korosu ve Yaren THM Ekinin gerçekleştirmiş olduğu THM Konseri nin ardından gerçekleşen SESKODER ÖDÜL töreni sonunda Bırakın Kızlara Okusun Kültür Sanat Ve Eğitim Dernek Başkanı Safiye Samyeli "Yıllar önce  Sesime Ses Ver Türkiyem Bırakın Kızlar Okusun, diyerek feryat ettiğimde yalnızca bir kartanesiydim. Bu gün ise Sesime Ses veren duyarlı yürekler sayesinde  koskoca bir çığa dönüştük, okutulmayan kadınlarımızın kızlarımızın sessiz feyadına ses olmaya, cinsiyet ayırmaksızın tüm çocuklarımızın Eğitim hayatına destek olmaya çalışıyoruz. Şu anda 35 il temsilcimiz mevcut ve her geçen gün dahada büyümeye devam ediyoruz. Ekip arkadaşlarım ile el ele omuz omuza vererek yurdun dört bir tarafında 31 okulumuzda on binlerce kitaptan oluşan kütüphaneler kurduk, araç gereç, bilgisayar, dolap, raf vs vs ihtiyaçlarını karşıladık ve bunun içinde hiç bir kurum yada kuruluştan destek almadık.  Bu güne kadar yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır. Bizlere inanarak bizim ile yol arkadaşı olan Yönetim kurulu arkadaşlarına, il temsilcisi Başkanlarıma ve bizlere destek veren duyarlı hayırseverlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve bir kez daha "Sesime Ses Ver Dünya Bırakın Kızlar Okusun" diyerek haykırmak istiyorum. " dedi.

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 13 May 2024 06:32, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri