Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT MİLLİ EĞİTİMİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ   
SAMSAT MİLLİ EĞİTİMİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ

          Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütürken Gaziantep İli Araban ilçesine Atanan Şükrü Gündeş’in yerine Mazhar Aktaş görevlendirildi.

 

          Samsat Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Mazhar Aktaş’ın Valilik tarafından, geçici görevle görevlendirildiği, O’nun yerine ise Abdulhamit Tepe’nin HEM Müdür Vekili olarak görevlendirildiği bildirildi.

 

          Görevine başlayan Aktaş yaptığı açıklamada, uzun yıllar Samsat ilçesinde görev yaptığını, Samsat’ta eğitim alanındaki eksiklikleri iyi bildiğini ve bu sorunların çözümünde azami çaba sarf edeceklerini kaydetti.

 

          Aktaş, “Önemli olan memleketimize hizmet edebilmektir. Görevimiz ve makamımız her ne olursa olsun önemli olan eğitim kalitemizi biraz daha yükseltebilmektir. Ekip ruhuyla çalışmanın başarıyı getireceğine inanıyorum. Hiç zaman kaybetmeden, tatili fırsat bilerek yeni eğitim öğretim yılına daha iyi başlayabilmek için hazırlıklara başladık. İlçe Kaymakamlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün destekleri ile daha iyi bir noktaya geleceğimize inanıyorum.” dedi.

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 01 Ağustos 2012 07:46, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri