Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ   
SAMSAT BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

          Samsat Belediye Başkanlığı tarafından ilçe merkezindeki 4 caddeye kilitli parke taşı döşendi.

 

Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Kültür ve Turizm Bakanlığından, Samsat Belediye Başkanlığına tahsis edilen 250 bin lira ödenek ile dört caddenin parke taşı ile döşendiğini söyledi.

 

Fırat yaptığı açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 'Turizm Amaçlı Altyapı Uygulamaları Projesi'nin alt projesi olan 'Gap illeri Altyapı Uygulamaları Projesi' kapsamında Baraj Mahallesinin 9 ve 11 nolu sokakları, Fevzi Çakmak Caddesi ile İstiklal Caddesinde, toplam 18 bin metrekare parke döşendiğini kaydetti.

 

Fırat, “Samsatlı hemşerilerimizin huzur ve refahı için bütün imkanlarımızı kullanıyoruz. Belediye imkanlarının çok üzerinde çalışmalar yürütüyoruz. İşkur ile ortaklaşa yürütülen proje kapsamında 30 kişiyi altı aylığına istihdam etmekteyiz. Cadde, park ve bahçe temizliklerine azami önem veriyoruz. Kültür ve Turizm Bakanlığından tahsis edilen 250 bin liralık ödenekle de dört caddemizi kilitli parke taşı ile döşedik. Önümüzdeki süreçte imkanlar dahilinde yol yapım çalışmalarına devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Fırat, vatandaşların belediye hizmetlerinden memnun kaldığını görmekten dolayı mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 18 Temmuz 2012 10:34, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri