Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSURUÇ’TAN GELEREK SAMSAT’TA KENEVİR YETİŞTİREN KİŞİ YAKALANDI…   
SURUÇ’TAN GELEREK SAMSAT’TA KENEVİR YETİŞTİREN KİŞİ YAKALANDI…

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde pamuk tarlası içerisinde gizli ve yasadışı olarak kenevir bitkisi yetiştirdiği iddia edilen kişi, Samsat İlçe Jandarma Komutanlığının başarılı çalışmaları sonucunda yakalandı.

 

Alınan bilgiye göre, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar kapsamında Samsat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık Şubesi ekiplerinin ortaklaşa yürüttükleri operasyonla Örentaş Mahallesi ile Gölpınar köyü arasında bulunan, Atatürk Baraj Gölü kıyısındaki pamuk tarlasında 5 bin kök kenevir bitkisi yakalandı.

 

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinden, Samsat ilçesine pamuk ekmek amacıyla gelen K.Ş. (24) isimli şahısın ektiği iddia edilen ve esrarın ham maddesi olduğu belirtilen 26 kilogramı kurutulmuş, kubar durumda olan ve gerisi ekili bulunan 5 bin kök kenevir bitkisi Samsat İlçe Jandarma Komutanlığına getirildi.

 

Gözaltına alınan şüpheli K.Ş. sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilirken ele geçirilen yaş kenevir bitkisinin ise imha edildiği öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 16 Temmuz 2012 13:36, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri