Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERYarımbağ Köyünde Anneler Buluştu.   
Yarımbağ Köyünde Anneler Buluştu.

Samsat ilçesi Yarımbağ köyünde Samsat Kaymakamı Recai Karal’ın eşi Fatma Karal ile birlikte anneler bir araya geldi.

 

            Annelerin önemi ve fedakârlıklarını konu alan konuşma, şiir ve sunuların yer aldığı programda bir açıklama yapan Fatma Karal, Yarımbağ İlköğretim Okulunun birçok alanda başarı elde ettiğini ifade ederek, sosyal alanda da yararlı çalışmalara imza atıldığını kaydetti.

 

            Karal, “Annelerin fedakarlıkları ve çocukları yetiştirirken gösterdikleri özverili çalışmalar çocukların başarısını olumlu etkiler. Yarımbağ köyünün öğrencilerinin de çok çalışkan, başarılı ve azimli olduklarını biliyoruz. Bu başarı, aslında çocukların üzerinde titizlikle duran annelerin başarısıdır. Bu vesileyle programı düzenleyen başta okul müdürü olmak üzere tüm okul çalışanlarını ve Yarımbağ köyündeki anneleri kutluyorum.” dedi.

 

            Bütün annelere çiçeklerin dağıtıldığı programda bir konuşma yapan Okul Müdürü Mahmut TEPE ise; “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz annelere yönelik programın öğrenciler üzerinde etkisi olduğunu hissedebiliyoruz. Yaklaşık iki ay önce hayata geçirdiğimiz ‘Okullar Hayat Olsun’ Projesi kapsamında velilerin okulumuzla ilişkilerini güçlendirmek, eğitime velilerimizi de katmak amacıyla bu programı düzenledik. Emeği geçen öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

             

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 17 May 2012 06:19, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri