Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSamsat'ta Vergi Rekortmenlerine Ödül   
Samsat'ta Vergi Rekortmenlerine Ödül

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde 2011 yılında en fazla vergi veren üç mükellefe düzenlenen törenle vergi rekortmenleri ödülü verildi.

 

Samsat Kaymakamlığı Makamında düzenlenen törene Kaymakam Recai Karal, Adıyaman Defterdarı Şefik Tongal, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Samsat Malmüdürü Ali Kaydak ve Adıyaman Defterdarlığı Gelir Müdürü Mehmet Ali Ünsal katıldı.

 

Düzenlenen törende 2011 yılında Samsat ilçesinde vergi rekortmeni olan Eczacı Aydın Özçakmak, ikinci Recep Ertan ve üçüncü Ömer Taymaz’a başarı belgeleri verildi.

 

Burada bir açıklama yapan Defterdar Tongal, Samsat ilçesindeki bütün mükelleflerin kendileri için değerli olduğunu ve ödüle layık olduğunu belirterek bunlardan ilk üç sırada bulunanlara ödül vererek onurlandırmak istediklerini belirtti.

 

Tongal, “İdare olarak bizim çalışmalarımız mükelleflerin rahat bir şekilde vergilerini ödemelerine olanak sağlamak ve beyanlarına uygun şekilde vergi ödevlerini yerine getirmeleri konusunda çalışmalar yürütmektir. Kayıt dışı ekonomi ile mücadele etmek hepimizin görevidir. Bu kutsal görevi en iyi bir şekilde yerine getiren mükelleflerimizi tebrik ediyor, gelecek yıllarda da iş ve özel yaşamlarında kendilerine mutluluk ve başarılar diliyorum.” dedi.

 

Kaymakam Recai Karal ise yaptığı açıklamada, vatandaştan alınan vergilerin yine vatandaşların refah ve mutluluğu için harcandığına dikkat çekerek, “Vergi vermek vicdani ve anayasal bir görevdir. Bu görevi yerine getirerek vergi rekortmeni olan mükelleflerimizi ve diğer mükelleflerimizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 




Gönderen Editör, Salı, 08 May 2012 12:39, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri