Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERTürk-Eğitim-Sen’den Samsat Kaymakamına Plaket…   
Türk-Eğitim-Sen’den Samsat Kaymakamına Plaket…

Samsat Türk-Eğitim-Sen Temsilciliği, Samsat Kaymakamı Recai Karal’a plaket verdi.

 

            Sendikayı temsilen bir açıklama yapan Mehmet Behram Kayakösen, Kaymakam Karal’ın eğitime çok güzel katkıları olduğunu belirterek, sendika olarak bu güzel çalışmaların unutulmaması adına bir şükran plaketi sunmayı uygun bulduklarını kaydetti.

 

            Kayakösen, “Sayın Kaymakamımızın katkıları ile ilk ve ortaöğretim okullarına, SBS, YGS ve LYS hazırlık kitapları dağıtıldı. Bütün okullara birer adet çocuk parkı yapıldı ve Yarımbağ köyünde düzenlenen futbol turnuvasına katkılar sunuldu. Öğretmen ve öğrencilerin motivasyonu için ne gerekiyorsa yapıldı. Bu çalışmalarından dolayı Sayın Kaymakamımıza bir şükran plaketi sunduk. Kendilerine camiamız adına teşekkür ediyoruz.” dedi.   

 

            Kaymakam Karal ise yaptığı açıklamada, demokrasilerde sendikalar, sivil toplum kuruluşları ve dernekler gibi kuruluşların çok önemli bir yere sahip olduğunu, hele hele eğitime katkı sunan kuruluşların desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

 

            Karal, “Eğitim olmazsa olmazımız. Eğitime yapılan yatırımı en önemli yatırım olarak görüyoruz. Bizim görevimiz fiziki olarak okullarımızı güçlendirmek, kaynak temin etmek ve iyi bir eğitim alınması için imkan oluşturmaktır. Öğrencilerimize ise sadece daha çok çalışmak düşüyor. Eğitim için eldeki bütün imkanları kullanmaktan kaçınmayacağız.” şeklinde konuştu.

 




Gönderen Editör, Perşembe, 19 Nisan 2012 09:03, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri