Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSamsat’ta Gıda Üretim ve Satış Yerleri Denetlendi…   
Samsat’ta Gıda Üretim ve Satış Yerleri Denetlendi…

Samsat Gıda, Tarım ve Hayvancılık Samsat İlçe Müdürlüğü, ilçedeki gıda üretim ve satış yerlerini denetlediler.

 

Samsat Gıda, Tarım ve Hayvancılık Samsat İlçe Müdürü Erdal Yılmaz, başta fırınlar olmak üzere ilçedeki bütün gıda üretimi yapan ve satan esnafların denetlendiğini ve eksikliği görülen işyerlerinin uyarıldığını belirtti.

 

Aynı zamanda Gıda Kontrolörü olan Yılmaz, Gıda Mühendisi Mehmet Emin Akbaş ve Sağlık Teknisyeni Ahmet Yavuz Kanal ile birlikte yaptıkları denetimlerde iş yerlerinin genel anlamda temiz olduğunu belirterek kimsenin de halkın sağlıyla oynamasına izin verememek için denetimlerini sıklaştıracaklarını ifade etti.

 

Yılmaz,  “işyerlerini belli aralıklarla denetliyoruz. Ancak daha kaliteli bir hizmetin sunulması için halkımızın da duyarlı olması gerekiyor. Halkımızın yediği ve içtiği ürünlere, üretim yerlerine dikkat etmeleri gerekmekte, yeri geldiğinde bir denetçi gibi gerekli uyarılarda bulunması gerekmektedir. En iyi denetim halkın dikkati ve uyarılarıdır. Bu konuda tüketime uygun olmayan ürünlerin görülmesi veya uygun olmayan üretim yerlerinin tespit edilmesi durumunda Bakanlığımızın açmış olduğu ‘ALO 174’  hattına ücretsiz arayarak şikâyetlerini bildirebilirler. İhbar alınır alınmaz anında müdahale edilecektir.”dedi.

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 18 Nisan 2012 10:59, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri