Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKaymakam Karal: “Sahabe’ye Yakışır Bir Kutlama Gerçekleştirildi.”   
Kaymakam Karal: “Sahabe’ye Yakışır Bir Kutlama Gerçekleştirildi.”

Samsat Kaymakamı Recai Karal, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Samsat ilçesindeki Sahabe Safvan b. Muattal kabrindeki programda Sahabe’ye yakışır bir kutlama gerçekleştirildiğini söyledi.

 

Binlerce vatandaşın katıldığı programın huzur içerisinde kutlanması için alınan önlemler ve yürütülen çalışmaların olumlu sonuçlar doğurduğunu belirten Karal, bu yıl geçen yıllara oranla daha az sıkıntı yaşandığını kaydetti.

 

Karal, “Bölgenin belki de en geniş katılımlı programı Sahabe’de yapılmaktadır. Böylesi geniş bir organizasyonda aksaklıkların olması anlayışla karşılanmalıdır. Vatandaşlarımızın temel ihtiyaçları olan yemek, su, tuvalet, otopark gibi hususlarda üstümüze düşeni yaptığımızı düşünüyorum. Başta Sayın Valimiz Ramazan Sodan olmak üzere, milletvekillerimize, Jandarma görevlilerine, Adıyaman Belediyesine, İl Genel Sekreteri ile İl Genel Meclis Başkanı ve üyelerine, Adıyaman İl ve ilçe Müftülüklerine ve emeği geçen diğer bütün siyasi parti, sivil toplum kuruluşu ile kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

            Sahabe’deki etkinliklerde vatandaşların en iyi bir şekilde kutlu doğumu kutlamaları ve milli birlik ve beraberliğimize katkı sunulmasının amaçlandığını belirten Karal, her yıl biraz daha aksamaları asgari seviyeye çekilmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.

 

            Programın TRT ve diğer yerel ve ulusal kanalların kısmen de olsa canlı verdiğini belirten Karal, programın sunuculuğunu Reha Yeprem'in yaptığını, Kuran’ı Kerim tilavetinin Mısırlı Hafız Hani Hasan Ahmed Radwan tarafından yapıldığını, Makedonya, Türkmenistan, Uganda ve Pakistan'dan Türk Okulları öğrencilerinin katıldığını ve bunların yanında ünlü ezgi ve ilahi sanatçısı Ömer Karaoğlu’nun konser verdiğini belirtti.

 

            Kaymakam Karal bundan sonraki yıllarda daha geniş katılımlı ve daha organizeli programların yapılması için yetkili kişilerce aylar öncesinden çalıştayların yapılması gerektiğini ifade etti.

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 17 Nisan 2012 09:23, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri