Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSamsat'ta Kur'an Kursları Ve Camiler İçin Kermes Düzenlendi…   
Samsat'ta Kur'an Kursları Ve Camiler İçin Kermes Düzenlendi…

Türkiye Diyanet Vakfı Samsat Temsilciliği tarafından Samsat ilçesindeki Kur'an Kursları ve camilere destek amacıyla kermes düzenlendi.

 

80. Yıl Sosyal Tesislerinde düzenlenen kermesin açılışını Samsat Kaymakamı Recai Karal yaptı. Giyim, süs ve çeyiz eşyaları, kitap, yiyecek ve içeceklerin yer aldığı kermesin açılışına Belediye Başkanı Yusuf Fırat, İlçe Müftüsü Kamil Ruhi Albayrak, din görevlileri ile vatandaşlar katıldı.

 

Samsat Müftüsü Kamil Ruhi Albayrak yaptığı açıklamada, Kutlu Doğum Programı etkinlikleri kapsamında, Samsat ilçesindeki Kur'an Kursları ve camilerin çeşitli ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla kermes düzenlediklerini ve kermesin dört gün açık olacağını ifade ederek kermese katılan ve emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Kaymakam Recai Karal ise yaptığı açıklamada, “Bu tür sosyal faaliyetler birlik ve beraberliği pekiştiren çalışmalardır. Elde edilecek gelirlerin kamu yararına harcanacak olması da güzel bir davranış. Kermesin hayırlı uğurlu olması temennisiyle, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 09 Nisan 2012 12:42, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri