Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERBaşbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Sahabe’yi ziyaret etti…   
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Sahabe’yi ziyaret etti…

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Adıyaman'ın Samsat ilçe sınırlarında yer alan sahabe Hz. Safvan b. Muattal türbesini ziyaret etti.

 

Bozdağ Adıyaman'da gerçekleştirdiği bir takım açılış, ziyaret ve programlarının ardından, sahabe Hz. Safvan bin Muattal'ın türbesini ziyaret etti. Türbenin bulunduğu alanı gezen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, burada dua ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

 

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, sahabede yapılması planlanan külliyenin çok yüksek meblağlara denk geldiğini fakat ilk etapta caminin temelinin atılması için destek çıkacaklarını kaydetti.

 

Bozdağ, "Sahabenin Samsat ilçesinde bulunması çok önemli. Burada yapılması düşünülen ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesi, KİPTAŞ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan proje çok geniş ve kapsamlı bir proje. Bu proje kısa sürede hazırlanacak bir proje değil. Zaman alacak ve sabır gerekiyor. Bizde bu projeye destek olacağız. Caminin temelinin atılacağı bir desteği göndereceğiz. Daha sonrada projenin hepsinin gerçekleştirmesi için çalışma yapacağız. Bu işin ilk kazmasını vuracağız inşallah." dedi.

 

Ziyarete Ak Parti Grup Başkan Vekili Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Murtaza Yetiş, Vali Vekili Yakup Güney, Samsat Kaymakamı Recai Karal, Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat ile diğer yetkililer katıldılar.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 09 Nisan 2012 06:43, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri