Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSamsat’ta miniklere Ağaç Sevgisi Aşılandı…   
Samsat’ta miniklere Ağaç Sevgisi Aşılandı…

Samsat Anaokulu Öğrencilerine ağaç sevgisini aşılamak ve okul bahçesini yeşillendirmek amacıyla ağaç dikimi yapıldı.

 

            Okul bahçesindeki ağaç dikim törenine Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Bilen, Tema Vakfı İlçe Temsilcisi Fahrettin Çelik, merkezdeki okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

            Okul Müdürü Abuzer Yarlıkoç amaçlarının öğrencilere ağaç sevgisini aşılamak ve okul bahçesini yeşillendirmek olduğunu belirterek, okul aile işbirliğinin pekişmesine de katkı sunulduğunu belirtti.

 

            Yarlıkoç, “Her öğrencimize, öğretmenimize ve velimize en az birer adet olmak üzere okul bahçemize fidan diktik. Bu faaliyetimizi de öğrenci ve velileri ile birlikte yapmayı uygun gördük. Çocukta oluşacak ağaç sevgisi yarınlarımız için güzel sonuçlar doğuracaktır.” dedi.

 

            Şube Müdürü Abdullah Bilen ise yaptığı açıklamada ağaç ve yeşilliğin hayatımızdaki önemine işaret ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

 

            Tema Vakfı Samsat Temsilcisi Fahrettin Çelik, öğrencilere ağaç dikim tekniklerini göstererek, yanlış ağaç dikiminin emekleri boşa çıkaracağını söyledi.

 

            Can suyunun önemine dikkat çeken Çelik, her insanın yedi ağacın ürettiği oksijeni tükettiğini, bu nedenle her insanın doğaya yılda yedi ağaç dikme borcu olduğunu vurguladı.

 

 




Gönderen Editör, Salı, 03 Nisan 2012 08:49, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri