Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLEREğitim-Bir-Sen Futbol Turnuvası Düzenledi…   
Eğitim-Bir-Sen Futbol Turnuvası Düzenledi…

Eğitim-Bir-Sen Samsat Şubesi tarafından halı saha futbol turnuvası tertiplendi.

 

            Konu ile ilgili olarak Eğitim-Bir-Sen Samsat Temsilcisi Mustafa Tepe, sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularının pekişmesi amacıyla halı saha turnuvası düzenlediklerini belirtti.

 

            Samsat Kaymakamlığı 80. Yıl Sosyal Tesislerinde bulunan halı sahada yapılan turnuvaya her okuldan birer olmak üzere toplam 8 takımın katıldığı ve turnuva sonunda başarılı olan takımlara kupa ve çeşitli hediyelerin verileceği bildirildi.

 

            Tepe yaptığı açıklamada, “Eskiden olduğu gibi günümüzde de toplumların ortak paydası olan sporu, 'sevginin dostluğun ve kardeşliğin' daha da pekişmesi için hayatın merkezine almamız gerektiğine inanıyoruz. Sendika olarak Samsat'ta çalışan bütün öğretmen arkadaşları buluşturan bu futbol turnuvasını en iyi şekilde organize etmeye çalıştık. Elbette eksiklikler olacaktır ama mevcut şartlardan en iyi neticeyi almak tek gayemizdir. Turnuva boyunca takım taraftarları ve oyuncuların saldırgan hareketlerden kaçınacaklarına inancımız tamdır. Bizlere destek ve katkılarını esirgemeyen başka Sayın Kaymakamımız Recai Karal olmak üzere, bütün emeği geçen kişi ve kurumlara teşekkür ediyor, turnuvamızın yeni dostluklara ve kardeşliklere vesile olmasını diliyorum.” dedi.

 

            Turnuvanın ilk maçında Uzuntepe İlköğretim Okulu, Taşkuyu İlköğretim Okulu’nu 7-4 mağlup ederken, Zeynel Aslan İlköğretim Okulu Samsat Lisesi’ni 6-2 yenmeyi başardı.

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 21 Mart 2012 08:05, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri