Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERVALİ HALIL IŞIK SAMSAT KAYMAKAMINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU   
VALİ HALIL IŞIK SAMSAT KAYMAKAMINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

         Adıyaman Valisi Halil Işık, İl Genel Meclis Başkanı Fevzi Doğan ile birlikte Samsat Kaymakamlığına yeni atanan Kaymakam Mahmut Kaşıkçı’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

            Kaymakam Mahmut Kaşıkçı Vali Halil Işık’ın ziyaretinin kendilerini onurlandırdığını belirterek ilçe hakkında bilgiler sundu. Kaymakam Kaşıkçı “Görev sürem içerisinde eğitime, tarımsal projelere, KÖYDES Projeleri ve AB Projesine ağırlık vereceğim. İlçenin sorunlarını, neler yapılabileceğini tespit etmekteyiz. Önümüzdeki günlerde de Sayın Valimiz ve İl Genel Meclisinin de destekleriyle sorunların çözümü için çaba sarf edeceğiz.” dedi.

            Adıyaman Valisi Halil Işık ise yaptığı açıklamada, Kaymakam arkadaşımıza hayırlı olsun dileğinde bulunmak ve ilçe hakkında bilgi edinmek üzere Samsat ilçesini ziyaret ettiğini belirtti. Vali ışık şunları söyledi;

            “Samsat sorunları en az olan önemli bir ilçemiz. Bu ilçemizin refahı için yapılan projelere destek verecek ve sorunlarını giderme konusunda elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Kaymakam arkadaşımıza yeni görevinde başarılar diliyorum”




Gönderen Editör, Perşembe, 16 Kasım 2006 15:33, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri