Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERGıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürleri Samsat’ta Toplandı…   
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürleri Samsat’ta Toplandı…

Adıyaman geneli Gıda, Tarım ve Hayvancılık il ve ilçe müdürleri Samsat’ta toplanarak, genel bir değerlendirme yapıp, önümüzdeki dönem için çalışmaları planladılar.

 

            Adıyaman’a yeni atanan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İl Müdürü Adil Alan, ilk ilçe ziyaretini Samsat’a yaparak, bütün ilçe müdürleri, il müdür yardımcıları, şube müdürleri ve Tarım Kredi Kooperetif Müdürleri ile bir araya geldi.

 

            Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Alan, il müdür yardımcıları ve ilçe müdürleri ile bilgi alış verişinde bulunduklarını ve bunun yanında bütün ilçe müdürlerinin birer sunum ile çalışmaları hakkında bilgi verdiklerini söyledi.

 

            Alan, TARSİM sigortası hakkında bilgiler verildiğini belirterek, tarım sigortası yaptıran çiftçilerin sigorta giderlerinin yarısının devlet tarafından karşılandığını, tarımla iştigal olan vatandaşların zor şartlar altında çalıştıklarını, bu nedenle tarım sigortasının vazgeçilmez olduğunu ifade etti.

 

            Alan, “Samsat ilçesinde bir araya gelerek, Adıyaman’ın tarım alanındaki sorunlarını, bununla birlikte çözüm önerilerini masaya yatırdık. Yapılan alan gezileri ve eğitim çalışmalarında tarım sigortasının çiftçilerimize iyice anlatılması hususunda karar alındı. İlçe müdürlerimizin çalışmalarını izledik ve sorunlarını dinledik. Yararlı bir toplantı olduğuna inanıyorum. Zaman zaman bu tür toplantılar yapmayı planlıyoruz.” dedi. 

 

            Samsat İlçe Müdürü Erdal Yılmaz ise yaptığı konuşmasında, bazı kuru tarım alanlarının sulu olarak değiştirilmesini önemsediklerini belirterek, bu kadar il ve ilçe müdürlerini Samsat’ta ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

 




Gönderen Editör, Perşembe, 08 Mart 2012 14:28, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri