Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKaymakam Eşi Şehit Annesini Köyünde Ziyaret Etti…   
Kaymakam Eşi Şehit Annesini Köyünde Ziyaret Etti…

8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Samsat Kaymakamı Recai Karal’ın eşi Fatma Karal ve bir grup bayan, Kıbrıs Barış Harekatında şehit olan İbrahim Halil Taşkın’ın annesi Zekiye Taşkın’ı ziyaret ederek, kadınlar gününü kutladılar.

 

Karal ve beraberindekiler Samsat ilçesi Göltarla köyüne giderek, 1974 yılında yapılan Kıbrıs Barış Harekâtında şehit olan İbrahim Halil Taşkın’ın annesi, 80 yaşındaki Zekiye Taşkın ve ailesi köydeki ikametgâhında ziyaret edilerek karanfil verdiler.

 

            Ziyaret sırasında bir açıklamaya yapan Karal, vatan uğrunda canlarını feda eden şehitlerimizin cefakâr annesi başta olmak üzere ailelerine vefa borcumuzun olduğunu belirterek, bu anlamlı günde şehit annesinin elini öpmek ve bu gününü kutlamak istediklerini belirtti.

 

Köydeki diğer kadınlarla da bir araya gelen Karal, kadının sosyal hayatta daha çok yer alması gerektiğini belirterek, bunun iyi bir eğitimle mümkün olabileceğini söyledi.

 

Karal şunları söyledi;

 

“İnanç ve kültürümüzde kadın önemli bir yere sahip olmakla birlikte, ne yazık ki zaman zaman hak etmediği uygulamalarla karşı karşıya kalabilmektedirler. Gerektiğinde kendi kendine yeter, ayakları üzeride durabilen bireylerin yetiştirilmesi gerekiyor. Bunun içinde iyi bir eğitim kaçınılmazdır. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü, bir şehidimizin ailesiyle geçirmekten büyük mutluluk ve onur duyuyoruz. Buradan dünyadaki bütün kadınların gününü kutluyoruz.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 08 Mart 2012 14:23, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri