Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLER68. YILINDA ATA’YI ANDIK   
68. YILINDA ATA’YI ANDIK

            Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 68. yılı münasebetiyle düzenlenen anma programına Atatürk anıtına çelenklerin konulması, saygı duruşu, İstiklal Marşımızın okunması ve 2 dakikalık saygı duruşu ile birlikte araçların klaksonlarını çalmalarıyla başladı.

            Daha sonra anma etkinliklerine Cumhuriyet Konferans Salonunda devam edildi. Buradaki kutlama programına Adıyaman Vali Yardımcısı Mehmet Akçay, ilçe protokolü, kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
           
            Atatürk’ün 10. Yıl Nutku kendi sesinden banttan dinletildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Samsat Lisesi tarih Öğretmeni Mustafa Mihnet yaptı. Atatürk’ün kronolojik hayatı ile şiirlerin okunması ve Samsat Lisesi Müdür Yardımcısı Abdurrahman Bilgin’in Atatürk’ün Devlet Adamlığı Yönünün anlatılması ile Merkez İlköğretim Okulu korosunun Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirmesinden sonra Samsat Lisesi tarafından hazırlanan “Fotoğraflarla Atatürk” konulu sinevizyon gösterisi sunuldu.

            Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, ili önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve şükranla anıyoruz.




Gönderen Editör, Cuma, 10 Kasım 2006 09:28, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri