Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKÜLTÜR BAKANLIĞINDAN SAMSAT BELEDİYESİNE YARDIM…   
KÜLTÜR BAKANLIĞINDAN SAMSAT BELEDİYESİNE YARDIM…

          Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Kültür ve Turizm Bakanlığından, Samsat Belediye Başkanlığına tahsis edilen ödeneğin ilçenin alt yapı çalışmalarında kullanılacağını söyledi.

 

            Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Turizm Amaçlı Altyapı Uygulamaları Projesi”nin alt projesi olan “Gap illeri Altyapı Uygulamaları Projesi” kapsamında Samsat Belediyesi’ne 250 bin lira tahsis edildiğini açıklayan Fırat, bu ödenekle beton parke taşı, yağmur oluğu ve beton prizma taşı döşenmesi işlerinde kullanılacağını belirtti.

 

            Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Fırat, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünün teklifi ve Valilik Makamının olurları ile söz konusu ödeneğin Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğünden İl Özel İdaresi hesabına aktarıldığını, en kısa zamanda bu ödeneğin amacına uygun olarak, gerekli yerlerle kullanılacağını ifade etti.

 

            Fırat, “Belediyemizin imkanları çok sınırlı. İçme Suyu çalışmalarımızdan dolayı İller Bankasından gelen payımızdan bundan sonra kesinti yapılacak. Bu nedenle farklı kaynaklardan projelerimizin desteklenmesi ilçemiz için çok önemli. Kültür ve Turizm Bakanlığından tahsis edilen 250 bin liralık ödenekle birçok caddemiz ve kaldırımlarda kilitli parke taşı döşenmesi ve yağmur oluğu çalışmaları yürütülecek. Duyarlı davranışlarından dolayı yetkililerimize teşekkür ediyoruz.”




Gönderen Editör, Salı, 28 Şubat 2012 13:08, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri