Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERHAYIRSEVERLERİN YAPTIĞI TUVALETLERİ KIRIYORLAR…   
HAYIRSEVERLERİN YAPTIĞI TUVALETLERİ KIRIYORLAR…

Samsat ilçesinde bulunan Sahabe Safvan bin Muattal mevkisinde yaptırılan tuvaletlerin kapı kilitleri ve tuvalet taşlarının kırılması şaşkınlık yarattı.

 

Samsat İlçe Müftüsü Kamil Ruhi Albayrak, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında binlerce vatandaşın bir araya geldiği Sahabe mevkisinde hayırsever vatandaşlarca yaptırılan 44 adet tuvaletin bazılarının tahrip edildiğini belirterek, bunun büyük bir sorumsuzluk ve günah olduğunu ifade etti.

 

            Vatandaşların rahat ve temiz bir ortamda piknik yapmaları, ibadet etmeleri ve ziyaretlerini gerçekleştirmeleri için çaba sarf ettiklerini belirten Albayrak, bazı insanların ise bu yapılan hizmetleri baltaladıklarını kaydetti.

 

            Albayrak şunları söyledi;

 

            “Yılda yaklaşık 200-300 bin vatandaşımız Sahabe kabrini ziyaret etmektedir. Özellikle Kutlu Doğun Haftası etkinliklerine 40-50 bin kişi katılıyor. Böyle kalabalık olan günlerde tuvalet sıkıntısı yaşanmaktaydı. Bu nedenle hayırsever vatandaşlarca bay ve bayan bölümleri ayrı ayrı olmak üzere toplamda 44 adet tuvalet yapıldı. Bunlara ilave yapılması düşünülürken, bazı kişi veya kişilerce yapılan bu tuvaletlerin muslukları, kapı kilitleri ve tuvalet taşları kırılmıştır.” dedi.

 

Yaklaşmakta olan Kutlu Doğun Haftası etkinlikleri öncesinde eksikliklerin tamamlanacağını belirten Albayrak, vatandaşların bu alanı daha dikkatli kullanmaları ve buraya sahip çıkmalarını istedi.

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 27 Şubat 2012 14:27, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri