Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI HAS PARTİ YÖNETİM KURULUNU KABUL ETTİ…   
SAMSAT KAYMAKAMI HAS PARTİ YÖNETİM KURULUNU KABUL ETTİ…

          Halkın Sesi Partisi (Has Parti) Samsat İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Samsat Kaymakamı Recai Karal’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

 

Birinci ilçe kongresini gerçekleştirerek seçilen yeni yönetim kurulu üyeleri, başkan Mehmet Atlı ve İl Genel Meclis Üyesi Osman Deniz ile birlikte Kaymakam Recai Karal’a nezaket ziyaretinde bulunarak, önümüzdeki süreçte gerçekleştirmeyi planladıkları çalışmalar hakkında bilgiler sundular.

 

Partililer adına bir açıklama yapan İl Genel Meclis Üyesi Osman Deniz, Samsat ilçesinin yararına olacak her türlü çalışma ve projeyi destekleyeceklerini, bunun için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya özen göstereceklerini söyledi.

 

İlçe Başkanı Mehmet Atlı ise yaptığı konuşmada, Has Parti’nin yeni bir parti olduğunu ancak, kadrosunun uzun yıllar Türk siyasi hayatının içinde var olduğunu belirterek, vatandaşın sıkıntılarını en iyi bilen ve çözüm noktasında da sorumluluklarını bilen parti olduklarını iddia etti.

 

Samsat Kaymakamı Recai Karal, demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olan siyasi partilerin tamamına eşit mesafede olduklarını belirterek, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

 

Karal, “Bütün siyesi partilere eşit mesafedeyiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milletinin yararına olacak her türlü oluşumu ve çalışmayı destekleriz. Bu anlamda göreve yeni seçilen Has Parti yönetiminin ziyaretlerini memnuniyetle karşıladık ve kendilerine görevlerinde başarılar diliyoruz.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 21 Şubat 2012 07:24, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri