Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLEREĞİTİM-BİR SEN YARIMBAĞ İÖO’NA PLAKET VERDİ…   
EĞİTİM-BİR SEN YARIMBAĞ İÖO’NA PLAKET VERDİ…

           Samsat Eğitim-Bir Sen temsilciliği tarafından, futbol turnuvasında il üçüncüsü olan Yarımbağ İlköğretim Okulu’na bir plaket verildi.

 

            2011 – 2012 Eğitim-öğretim yılı, faaliyet programı içerisinde yer alan ilköğretim okulları, yıldızlar kategorisi futbol turnuvasında, grubunun şampiyonu olarak ildeki elemelere katılan ve bu eleme maçlarından sonra finale yükselen, daha sonra 3' lü final sonucunda il 3.sü olan Yarımbağ İÖO Müdürü Mahmut Tepe'ye başarılarından dolayı plaket verildi.

 

            Sendika Temsilcisi Mustafa Tepe burada yaptığı konuşmasında, Yarımbağ İÖO’nun “Toplam Kalite Yönetimi” Türkiye ikincisi olduğunu hatırlatarak, “Geleceğe Enerjin Kalsın” projesiyle ise Adıyaman’da birinci olduğunu ifade etti.

 

Yarınbağ İÖO’nun son olarak ta futbol turnuvasında Adıyaman üçüncüsü olduğunu söyleyen Tepe, bu başarının tesadüf olmadığını, bir ekip olma ve o ruhla çalışmasın sonucu olduğunu dile getirdi.

 

Tepe, “İnanmanın, istemenin ve de samimiyetin neticesi muvaffakiyettir. Biz Eğitim-Bir Sen Samsat Temsilciliği olarak bu başarıyı görmezden gelemezdik. Sendika olarak Yarımbağ İÖO’na bir plaket vererek sevinç ve gururlarına ortak olmak istedik. Yarımbağ İÖO idare ve öğretmenlerine özellikle de beden eğitimi öğretmeni Sabit Demiröz'e teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.” şeklinde konuştu.

 

Okul Müdürü Mahmut Tepe ise Eğitim-Bir Sen Samsat Temsilcisi Mustafa Tepe ve diğer Yönetim Kurulu üyelerine bu ince düşüncelerinden dolayı çok teşekkür ederek, “Başarının devamı esastır. Biz okul olarak bu başarılarımızın devamı için elimizden geleni yapacağız. Bu anlamda bizi destekleyen yöneticilerimize ve diğer ilgililere teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 17 Şubat 2012 14:07, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri