Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMININ VEDA YEMEĞİ RENKLİ VE DUYGULU GEÇTİ   
SAMSAT KAYMAKAMININ VEDA YEMEĞİ RENKLİ VE DUYGULU GEÇTİ

             Kaymakam Doğan Demirdaş için Samsat kamu kurum ve kuruluş amir ve memurlarınca hazırlanan veda programına Adıyaman Vali Yardımcısı Mehmet Akçay, Kamu kurum ve kuruluş çalışanları ile sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

            Samsat ilçesinde iki yıllık görev süresini tamamlayan Kaymakam Doğan Demirdaş’a Samsat Belediye Meclisi aldığı karar ile fahri hemşerilik beratı verilmesine karar verildi. Beratı Samsat Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan takdim etti.

            Samsat Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan yapmış olduğu konuşmasında, iki yıl içerisinde ilçenin sosyo-ekonomik açıdan ilerleme ket edildiğine vurgu yaparak ilçe halkı adına Kaymakam Doğan Demirdaş’a teşekkür etti.

            İki yıl birlikte çalışan kamu çalışanları da bu günün anısına Kaymakam Doğan Demirdaş’a bir plaket verdiler. 77.000 meyve ağacı dikerek 150 meyve bahçesi kurulup bir çoğunda damla sulama oluşturduğu için TEMA Vakfınca teşekkür belgesi verildi. Belgeyi Samsat TEMA Vakfı İlçe Temsilcisi Fahrettin Çelik sundu.

            Kaymakam Doğan Demirdaş’ın iki yıl içerisinde Samsat ilçesinde eğitime vermiş olduğu destekten dolayı da Samsat Eğitim-Bir-Sen Temsilciliğinde plaket sunuldu. 

            Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş konuşmasında; “bana layık görülen fahri hemşerilik benim için son derece manidardır. Bana atfedilen başarı elbette ki, sadece şahsıma ait değildir. Bu bir ekip işidir. Bende bütün kamu çalışanları ve Samsat halkına iki yıl boyunca gösterdikleri yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. 

            Kaymakam Doğan Demirdaş oluşturulan uzun konvoy eşliğinde Adıyaman çıkışına kadar götürülerek uğurlandı.




Gönderen Editör, Pazartesi, 16 Ekim 2006 14:02, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri