Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ…   
SAMSAT KAYMAKAMI BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ…

           Samsat Kaymakamı Recai Karal, futbol turnuvasında finale kalan öğrencileri ödüllendirdi.

 

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol gereği ortaklaşa düzenlenen ‘Okul sporları' çalışması kapsamında yapılan okullar arası yıldız erkekler futbol birinciliği turnuvasında finale kalan Yarımbağ İlköğretim Okulu takım oyuncuları Samsat Kaymakamı Recai Karal tarafından ödüllendirildi.

 

            Her öğrenciye birer takım eşofman ve ayakkabı ile çeşitli spor malzemeleri hediye eden Kaymakam Karal, finale kalan tek köy okulu olan Yarımbağ İlköğretim Okulu’nun başarısının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

 

            Karal yaptığı açıklamada, “Yarımbağ İlköğretim Okulu’muz il genelinde final oynama şansını elde etti. Bir köy okulunun böylesi güzel bir başarı elde etmesi oldukça mutluluk verici. Öğrencilerdeki takım ruhu ile birlikte, bu başarının elde edilmesinde okul idaresi ve takımı çalıştıran öğretmenlerin katkısı büyük olmuştur. Temennimiz finalde de bu başarıyı göstermeleri ve Yarımbağ İlköğretim Okulumuzun turnuvada ilimizi temsil etmesidir. Bizlerde öğrencilerimize her türlü desteği sağlayacağız.” dedi.

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 20 Ocak 2012 13:05, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri