Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA BEŞ YÜZ ÖĞRENCİYE GİYİM YARDIMI YAPILDI…   
SAMSAT’TA BEŞ YÜZ ÖĞRENCİYE GİYİM YARDIMI YAPILDI…

Samsat ilçesinde eğitim gören 500 öğrenciye LC Waikiki tarafından giyim yardımı yapıldığı bildirildi.

 

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş, Tema Mağazacılık tarafından Samsat genelinde eğitimlerini sürdüren 500 ilköğretim okulu öğrencisine yardım yapıldığını belirtti.

 

Tema Mağazacılık (LC Waikiki) tarafından gönderilen ve içerisinde kullanılmamış, kaban, pantolon, gömlek gibi giyim malzemelerinin bulunduğu paketlerin okul müdürlüklerine teslim edildiğini belirten Gündeş, çalışmanın ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile koordineli olarak yürütüldüğünü kaydetti.

 

Gündeş; “AR-GE birimimizin girişimleri ile ilçemize gönderilen giyim malzemelerinin içinde bulunduğumuz kış aylarındaki soğuklardan koruma ve dolayısıyla iyi şartlarda eğitimlerini sürdürme adına bizleri mutlu etmiştir. Yarıyıl tatili öncesine denk gelmesi ise isabetli olmuştur. Emeği geçen arkadaşlarım ve yardımlarından dolayı Tema Mağazacılık firmasına teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Yardımları dağıtırken en fakir öğrencilerden başlayarak tespitler yapıldığını ifade eden Gündeş, bu tür yardımların örnek teşkil etmesi ve diğer durumu iyi olan kişi, kuruluş veya firmaların da bu tür yardımlar yapmalarını beklediklerini sözlerine ekledi.

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 18 Ocak 2012 12:13, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri