Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERADIYAMANLI HEMŞERİMİZ İSTANBUL’DA MEKÂN AÇTI   
ADIYAMANLI HEMŞERİMİZ İSTANBUL’DA MEKÂN AÇTI

İstanbul’da yaşayan hemşerimiz Osman Danış, Tuzla’da görkemli bir restaurant ve kafeterya açtı.

 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin ve Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal ile Vakıf Yöneticileri olmak üzere çok sayıda kişinin katıldığı açılış gerçekleştirildi.

 

Beyzade Et ve Kebap ile aynı arazi üzerindeki Veranda Cafe&Restoran yolu üzerindeki İstanbul’a yakışır tesis müşterilerine hizmet edecek.

 

Yerel Siyaset Dergisi’nin ortaklarından olup “Seçkinler Mekânı” sloganıyla hizmete sunduğu Beyzade Retaurant ve Veranda Cafe ile yolu İstanbul’a düşecek olan hemşerilerimize ev sahipliği yapmaya hazır olduğunu belirten hemşerimiz Osman Danış; “Tuzla’nın en güzel sahilinde konumlanan Beyzade İstanbul’un önemli lezzet duraklarından birisi olarak sade ama özenli iç dekorasyonu, muhteşem deniz manzarasıyla İstanbul ve deniz tutkunlarına ev sahipliği yapıyor.

 

Menüsünde en seçkin ve yöresel lezzetlerini bir araya getirerek damaklarda iz bırakan sürükleyici lezzetlerini sunan Beyzade mevsimine göre değişen menüsüyle yılın tüm aylarında yeşilin ve mavinin buluştuğu geniş bahçesinde kış aylarında ise muhteşem deniz manzarası ile kapalı salonunda Tuzla’nın bütün güzelliklerini sofranıza taşıyor.

 

Beyzade yöresel lezzetleri yanı sıra Türk mutfağına da ayrı bir önem veriyor. Mutfağımızın klasikleri arasına girmiş zeytinyağlılar, mezeler, tatlılar menümüzden birkaç örnek. Servis öğle saatlerinde başlıyor ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ediyor.

 

Beyzade’nin mutfağında ve salonlarında genç, dinamik ve deneyimli bir ekip görev alıyor. Çocukları da unutmadık! Sizler yemeklerinizi yerken, özel olarak dizayn ettiğimiz ve uzman eğitimcilerin yer aldığı çocuk odamızda, çocuklarınız da hoşça vakit geçirecekler” dedi.

 

Meşhur Kebap Ustası Sait Helvacı yönetiminde olup 5 dönümlük arazı üzerinde, toplam 1400 metre kapalı alan üzerine kurulan Beyzade Retaurant ve Veranda Cafe ile ilgili ayrıntılı bilgi edinilebilecek adresler şöyle:

 

BEYZADE: Cami Mahallesi Balıkçılar sokak No:14 Tuzla / İSTANBUL
Tel: 0216 4460001-02
www.beyzade.com

 

VERANDA Tel: 0216 7012597-98-99 www.verandatuzla.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 29 Aralık 2011 12:03, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri