Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSamsat’ta Engelliler Derneği Kuruldu…   
Samsat’ta Engelliler Derneği Kuruldu…

             Samsat ilçesinde engelliler derneğinin kurulduğu bildirildi.

 

            Samsat Engelliler Derneği Başkanı Ziya Eşkara, dernek açılış ve çalışmalarını aktarmak üzere Kaymakam Recai Karal’ı makamında ziyaret ederek, çalışmalarında kendilerine yardımcı olunmasını istedi.

 

            Eşkara yaptığı açıklamada yeni kurulan derneğin maddi ve manevi desteğe ihtiyacı olduğunu belirterek, Samsat’ta ikamet eden engelli insanlara ve Engelli ailelerine yardım etmek amacıyla böyle bir dernek kurduklarını, bu anlamda çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

 

Eşkara, “İstiyoruz ki, bu dernek ilçemizin ortak bir değeri olsun. Samsat’ta yaşayan engelli kardeşlerimiz eğitim, sosyal ve kültürel aktivitelerle bir araya gelsinler ve hayattan kopmadan, birçok faaliyet ile toplumla iç içe yaşasınlar. Bu amaçla bir dizi çalışma yürütecek ve faaliyetler sürdüreceğiz. Bu nedenle toplumun her kesiminden destek bekliyoruz.” dedi.

 

İmkanlar ölçüsünde dernek çalışmalarına destek olacaklarını belirten Samsat Kaymakamı Recai Karal, derneğin kurulmuş olması ve gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, derneğin Samsat ilçesi ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

  

         

 




Gönderen Editör, Cuma, 09 Aralık 2011 06:47, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri