Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSamsat’ta İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı…   
Samsat’ta İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı…

          Samsat ilçesinde 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu gereğince, Samsat Kaymakamı Recai Karal başkanlığında, İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı.

Cumhuriyet Konferans Salonundaki toplantıya kamu kurum ve kuruluş amirleri, Adıyaman Karayolları 87. Şube Şefliğinden Rıfat Sönmez ile DSİ 203 Şube Müdürlüğü görevlileri Ömer Sünger ve Mehmet Ayyıldız katıldı.

Kaymakam Recai Karal yaptığı konuşmasında; Hukukun üstünlüğü ilkesi çerçevesinde vatandaş odaklı olarak tarafsız bir şekilde hizmetlerin sunulmasını, dilekçe ve bilgi edinme başvurularına ilgili mevzuatlar gereğince süresi içerisinde işlem yapılmasını, Türk Bayrağı Kanunu, Türk Bayrağı Tüzüğü ve diğer ilgili mevzuatta belirtilen hükümlere titizlikle uyulması, Samsat-Adıyaman Karayolunda eksik olan trafik ikaz ve uyarı işaretlerinin tamamlanarak yolun bakımının yapılmasını, Daire Amirlerinin ve çalışanların mesai saatlerine titizlikle uymalarını, kurumlar arası koordinasyon ve organizasyonun sağlanması gibi hususlara dikkat edilmesini istedi.

Kurumların 2011 yılı faaliyet ve yatırımları ile 2012 yılı çalışma programları, personel işleri, genel ve çevre sağlığı konuları ile trafik ve asayiş konularının görüşülmesinden sonra kurum ve kuruluş temsilcilerine söz verilerek, yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 23 Kasım 2011 12:38, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri