Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERVahe Kılıçarslan’ın İsmi Samsat’ta Bir Caddeye Verildi…   
Vahe Kılıçarslan’ın İsmi Samsat’ta Bir Caddeye Verildi…

Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Belediye Meclisi’nin aldığı karar gereğince Vahe Kılıçarslan’ın isminin bir caddeye verilerek, yaptığı yardımların unutulmadığını, ülkenin en ücra köşesinde bile takip edildiğini belirtti.

 

            Yapımcılığı ve sunuculuğunu ünlü manken Vahe Kılıçarslan’ın yaptığı Dekodizayn adlı programın 700. üncüsünün Adıyaman’da yapıldığı ve Adıyaman’da bir vatandaşın evinin yenilendiği bildirildi.

 

Türkiye'nin farklı illerine konuk olan Vahe Kılıçarslan’ın isminin Samsat’ın işlek caddelerinden birine verildiğini belirten Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, başarılı çalışmalarından dolayı ünlü Manken ve Sunucu Vahe Kılıçarslan’ın isminin ilçemizde yad edilecek olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

 

Vahe Kılıçarslan ise yaptığı açıklamada, Samsat ilçesinde kendi isminin bir caddeye verilmesinden dolayı mutlu olduğunu ve bunun gurur verici bir gelişme olduğunu ifade etti.

 

Kılıçarslan, “81 ilde 700 dar gelirli vatandaşın evini ücretsiz olarak yeniledik. Onlarca ödüle layık görüldük. Ancak, Samsat ilçemizde işlek bir caddeye ismimin verilmesinden dolayı haklı olarak gururlandım. Değerli Belediye Başkanı ve Meclis üyelerine şükranlarımı, Samsat halkına sevgilerimi sunuyorum. Dekodizayn emin adımlarla yoluna devam ediyor.” dedi.

 

Tabela takma törenime Samsat Ziraat Odası Başkanı Mahmut Ayhan, Sulama Birliği Başkanı Abdulkadir Fırat, Belediye Meclis Üyeleri, bazı köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 22 Kasım 2011 13:41, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri