Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERTema Temsilcileri Fethiye’de Toplandı   
Tema Temsilcileri Fethiye’de Toplandı

21-27 Kasım Erozyonla Mücadele Haftası nedeniyle Tema temsilci ve gönüllülerinden oluşan iki yüz kişilik bir grup Fethiye'de toplandı. Adıyaman’ı temsilen Tema Vakfı Samsat Gönüllü Sorumlusu Fahrettin Çelik katıldı.

 

Tema Vakfı Onursal Başkanı ve Kurucusu Hayrettin Karaca eşliğinde “Toprağa saygı yürüyüşü, Atatürk anıtına çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi'nde devam etti.

 

Muğla ve Fethiye temsilcisi Okyay Tirli, Fethiye’de değişik yükseklikte tarım yapılabilme imkanı olduğuna vurgu yaparak, nar, zeytin, arıcılık ve küçükbaş hayvancılığının yanı sıra otuz bin ailenin geçimini tarımdan sağladığını kaydetti.

 

TEMA Vakfı Genel Müdürü Serdar Sarıgül toplantının temsilcileri tanımak ve fikirlerini dinlemek açısından önemli olduğunu vurguladı.

 

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Tema Vakfı Gönüllü Sorumlusu Fahrettin Çelik, toplantının oldukça yararlı geçtiğini, temsilci ve gönüllü sorumluların tanışmaları ve kaynaşmalarının, yapılacak çalışmalara olumlu etkisi olacağını ifade etti.

 

Çelik, “Doğal varlıkların korunmasında; ülkemizin ve dünyanın geleceğinde söz sahibi olan topraktan gelen toplumsal barışı sağlayan, bilinçli, halkla bütünleşen, öncü bir sivil toplum kuruluşu olan Tema Vakfı gönüllüleri kaybolan geleceği kurtarmak için var gücüyle mücadele vermektedir. Böylesi önemli ve kutsal bir görev üstlenen insanların bir araya gelerek güç birliği yapmaları, bilinçlenmeleri ve yeni stratejiler belirlemeleri bakımından Fethiye toplantısı yaralı olmuştur.” dedi.




Gönderen Editör, Salı, 22 Kasım 2011 08:25, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri