Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERAtatürk 73. Ölüm Yıldönümünde Samsat’ta Törenlerle Anıldı   
Atatürk 73. Ölüm Yıldönümünde Samsat’ta Törenlerle Anıldı

             Samsat ilçesinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinin 73. yıldönümünde törenler ve çeşitli etkinliklerle anıldı.

 

            Samsat ilçesindeki ilk tören Hükümet Konağındaki Atatürk Anıtına çelenklerin konulması ile başladı. Samsat Kaymakamı Recai Karal ve protokol üyeleri, Büyük Önder'in 73 yıl önce ebediyete intikal ettiği saat 09.05'te Atatürk büstüne çelenk koyarak, manevi huzurunda saygı duruşunda bulundular.

 

            Daha sonra Cumhuriyet Konferans Salonunda programa devam edildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Örentaş İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni Mustafa Karadaş, Yabancı Devlet Büyükleri Gözüyle Atatürk’ü ise Zeynel Aslan İlköğretim Okulu Fen ve Teknoloji Öğretmeni Fatma Yılmaz anlattı.

 

80. Yıl İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Gözde Küçük, Atatürk’ün Devlet Adamlığı Yönünü anlatırken, çeşitli okullardan öğrenciler şiirler okudular.

 

            Samsat Lisesi Edebiyat Öğretmenleri Abdullah Akın ve Gülten Daş’ın sunuculuğunu yaptığı program, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Bürosu Görevlisi Halil Yücel, 80. Yıl İlköğretim Okulu Bilgisayar Öğretmeni Hakan Aldağ ve Merkez İlköğretim Okulu Bilgisayar Öğretmeni Ramazan Aras tarafından hazırlanan sinevizyon gösterisi ile sona erdi.

 

   

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 10 Kasım 2011 09:08, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri