Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSamsat Kaymakamı Recai Karal: -''Sosyal Destek Programı kapsamında 3 projemiz kabul edildi''   
Samsat Kaymakamı Recai Karal: -''Sosyal Destek Programı kapsamında 3 projemiz kabul edildi''

Samsat Kaymakamı Recai Karal, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında üç projelerinin kabul edildiğini bildirdi.

   

Karal, yaptığı açıklamada, Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hazırladığı ''Okulumuz, Hayatımız'' ve ''Atatürk'ün Ayak İzleri'' projeleri ile Samsat Kültür ve Eğitim Derneği'nin hazırladığı ''Gençlik Merkezi'' projelerinin hibe almaya hak kazandığını belirtti.

    

Projeler kapsamında 3 okulda çocuk oyun grupları ve dış mekan spor aletlerinin bulunduğu alanlar oluşturulacağını, fakir ve topluma entegre olmakta zorluk çeken çocuklara yönelik olarak tarihi ve turistik öneme sahip Ankara, İstanbul, Samsun, Erzurum ve Sivas'ı kapsayan gezi programları düzenleneceğini dile getiren Karal, şunları kaydetti:

    

''Gençlik Merkezi Projesi çerçevesinde derneğin mevcut binasında ilk ve ortaöğretim öğrencilerinin rahat bir ortamda ders çalışmaları ve zaman geçirmelerine olanak sağlanacak. Özellikle yoksul ve toplumun dezavantajlı kesimlerinin sosyal sorunlarını gidermek ve toplumsal dayanışma ve bütünleşmeyi güçlendirmek amacıyla hayata geçirilen projeleri destekleyen bir program olan SODES ile çok güzel çalışmalar yürütülüyor. İlçemizde daha önce de bu kategoride projeler başarı ile yürütülmüştür. Kabul edilen üç projenin de bu amaca katkı sunacağına inanıyoruz.''




Gönderen Editör, Cuma, 04 Kasım 2011 20:08, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri