Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSamsat Kaymakamı Recai Karal Kurban Bayramı'nı kutladı   
Samsat Kaymakamı Recai Karal Kurban Bayramı'nı kutladı

          Samsat Kaymakamı Recai Karal, milletin ve hemşehrilerinin Kurban Bayramı'nı kutladı.

    

Karal, yayımladığı mesajında, İslam aleminde yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan birisi olan mübarek Kurban Bayramı'nın huzur ve güven ortamı içerisinde kutlamanın mutluluğu içerisinde oldukları belirtti.

    

Karal, bayramların dargınlık ve kırgınlıkların aşıldığı, dayanışma ve yardımlaşmanın arttığı günler olduğunu vurgulayarak, şöyle dedi:

    

''Bu güzel bayram vesilesiyle toplumun her kesiminde vücut bulan dayanışma ve kucaklaşmayı beraberce yaşıyoruz. Ufku açık bir Türkiye'de, birlik ve beraberlik duygularıyla hoşgörü, sevgi ve uzlaşma ortamının varlığı sevincimizi bir kat daha arttırarak bizlere huzur vermektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin ve değerli Samsatlı hemşehrilerimizin Kurban Bayramı'nı kutluyor, ülkemizin ve milletimizin barış, huzur, sağlık ve mutluluk içerisinde daha güzel yarınlara ve daha nice bayramlara ulaşmasını diliyorum.''

    

Samsat ilçesinde bayramın ikinci günü, kamu görevlileri ile vatandaşların Belediye Kültür Evi'nde saat 13.30'ta bayramlaşacağı duyuruldu.




Gönderen Editör, Cuma, 04 Kasım 2011 20:07, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri