Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAHABE KABRİ VATANDAŞLARIN ZİYARETİNE HAZIRLANIYOR   
SAHABE KABRİ VATANDAŞLARIN ZİYARETİNE HAZIRLANIYOR

 

           Samsat Müftülüğü tarafından hazırlanarak İpekyolu Kalkınma Ajansı'na (İKA) sunulan ''İnanç Turizmi'' isimli proje kapsamında dört adet kamelya yapıldı.

    

Samsat Kaymakamı Recai Karal yaptığı açıklamada, geçen yıl İKA tarafından kabul edilen İnanç Turizmi isimli proje kapsamında vatandaşların daha rahat bir ortamda piknik yapabilmeleri ve dinlenebilmelerini temin etmek amacıyla dört adet kamelya yaptıklarını ifade etti.

    

Çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi alan Kaymakam Karal, Samsat İlçe Müftülüğü tarafından 2010 yılı Turizm Mali Destek Programı kategorisinde İKA'ya sunulan proje kapsamında tanıtım faaliyetlerinin sürdürüldüğünü ve bunun dışında ihtiyaç duyulan acil işlerin yaptırıldığını belirtti.

    

Karal, şunları kaydetti:

    

“İlçemizde türbesi bulunan Sahabe Safvan bin Muattal, kabrinin tanıtımı için çalışmalarımızı sürdürürken, burayı ziyaret edecek olan vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla da tuvalet, alışveriş konteynırları, kamelya gibi aciliyet arz eden çalışmalar yürütülmektedir. Dört adet kamelyayı hizmete sunduk. Bu alandaki çalışmalarımız devam edecek.”

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 31 Ekim 2011 19:17, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri