Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERYOKSUL AİLEYE KAYMAKAMLIK SAHİP ÇIKTI   
YOKSUL AİLEYE KAYMAKAMLIK SAHİP ÇIKTI

            Adıyaman’ın Samsat ilçesinde yaşayan dul ve yoksul bayana Kaymakamlık tarafından ev yaptırılıyor.

 

            Kale Mahallesinde ikamet eden dul ve 4 çocuk annesi Emine Çatan (55) evi olmadığı için mağdur olduğunu, ev kirasını karşılayamadığı için evli olan bir oğlu, gelini ve diğer üç çocuğu ile birlikte sıkıntı yaşadığını Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bildirince, proje karşılığı ödenek talep edildi.

 

            Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından ödenek tahsis edilmesi ile birlikte mağdur olan bu aile için Baraj Mahallesinde bir ev yapımı inşaatına başlandı.

 

            Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı Recai Karal, ilçede yaşayan bütün vatandaşların rahat ve huzuru için ne gerekiyorsa yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

 

            Karal, “Bütün vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda yaşamlarını sürdürmesi için ne gerekiyorsa yapma azmindeyiz. Özellikle yoksul bayan ve çocukların mağduriyetinin giderilmesini önemsiyoruz. Yoksul vatandaşlarımıza en etkin ve verimli bir şekilde, insan odaklı bir anlayışla hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz. İlçemizde yaşayan altı kişilik bu ailenin mağduriyetini gidermek amacıyla yapacağımız planlı ve projeli betonarme evin bir an önce tamamlanması için çalışmaktayız.” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 25 Ekim 2011 19:09, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri