Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA BAŞARILI ÖĞRETMENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ   
SAMSAT’TA BAŞARILI ÖĞRETMENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

             Samsat ilçesinde “Yılın Kalite Ekipleri Kategorisinde” başarılı olan öğretmenler ödüllendirildi.

 

            Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen 2010–2011 eğitim-öğretim yılı kalite ekipleri kategorisinde Türkiye ikincisi olan Yarımbağ İlköğretim Okulu yönetici ve öğretmenlerine Adıyaman Valisi Ramazan Sodan tarafından “Başarı Belgesi” verildi.

 

            Türkiye ikinciliği elde eden ekipten Okul Müdürü Mahmut Tepe, Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda ekip lideri olan Ahmet Şahin, Beden Eğitimi Öğretmeni Sabit Demiröz ile Sınıf Öğretmenleri Mehmet Sonuç, Bedriye Kurt, Barış Evat ile Mücahit Özden için düzenlenen başarı belgeleri dağıtım törenine Samsat Kaymakamı Recai Karal, Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

            Belge dağıtım töreninde bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, Yarımbağ İlköğretim Okulu’nun çok büyük bir başarı elde ettiğini, bundan sonraki hedeflerinin Türkiye birinciliği olması gerektiğini ifade ederek, idareci ve öğretmenleri tebrik etti.

 

            Samsat Kaymakamı Recai Karal ise yaptığı konuşmasında Samsat genelinde eğitimde model sayılabilecek Yarımbağ İlköğretim Okulunun hak ettiği ödülü aldıklarına inandıklarını söyledi.

 

            Karal, “Yarımbağ İlköğretim Okulumuzun başarısı verilen ödülle tescillenmiştir. Başarıyı korumak, başarıyı yakalamaktan daha zordur. Bu nedenle bundan sonra daha çok çalışma ve gayret göstermek gerekiyor. Sayın Valimiz başarılı olan bu öğretmenlerimize başarı ödülü verilmesini uygun görmüş ve bizlere bu belgelerin takdim edilmesi mutluluğunu yaşatmışlardır. Ekip çalışmasının başarıyı yakalamada önemli bir yeri olduğunun kanıtı olan bu ödüller motivasyon açısından da önemlidir. Emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

            Daha sonra ana sınıfını ziyaret eden heyet öğrencilere boya ve boya malzemelerinden oluşan hediyeler dağıttılar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 20 Ekim 2011 12:13, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri