Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA YÜKSEK OKUL AÇILMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI…   
SAMSAT’TA YÜKSEK OKUL AÇILMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI…

           Samsat ilçesinde bir yüksek okul açılması ile ilgili olarak çalışma başlatıldığı bildirildi.

 

            Bu çalışmalar kapsamında, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Yılmaz, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Mustafa Özden, Kahta Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Zafer Tel ve Yrd. Doç. Dr. Mücahit Çelik Samsat ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

 

            Samsat Kaymakamı Recai Karal’ı makamında ziyaret eden heyet daha sonra yüksek okul olarak düşünülen Samsat Lisesi Pansiyonu ve eski TEKEL depolarında incelemelerde bulundular.

 

            Rektör Gönüllü, Samsat Lisesi Pansiyonunun yüksek okul olarak uygun bir bina olduğunu, eki TEKEL depolarının ise üniversite adına yapılacak projelerin yürütülmesi için uygun olduğunu belirterek, yüksek okulun kurulması için ilgili kişi ve kurumların gerekli çalışmaları tamamladıktan sonra nihai kararın verileceğini söyledi.

 

            Samsat Kaymakamı Recai Karal ise yaptığı açıklamada, Samsat ilçesinde bir yüksek okulun kurulmasının her bakımdan yararlı olacağını, kendilerinin bu anlamda her türlü desteği sağlamaya kararlı olduklarını ifade etti.

 

            Karal, “Başta Adıyaman Üniversitesi Rektörü olmak üzere bütün ilgililere yürekten teşekkür ediyorum. Samsat ilçesine bir yüksek okul kurulması, sosyal, kültürel ve ekonomik olarak ilçemize artı değer katacaktır. Bizler bu çalışmada hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağız. İlgili birimlerin nihai kararından sonra çalışmalarımızı hızlandıracağız.” dedi.




Gönderen Editör, Salı, 18 Ekim 2011 07:07, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri