Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA SENTETİK ÇİM SAHA YAPILIYOR   
SAMSAT’TA SENTETİK ÇİM SAHA YAPILIYOR

Samsat Kaymakamı Recai Karal Samsat ilçesinde sentetik çim sahaya yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

 

Kaymakam Karal yaptığı açıklamada sentetik çim saha ile birlikte, top yuvarlama aparatı, saha bakım fırçaları gibi bakım ekipmanlarının da ihale edildiğini, ayrıca iki adet 6 kişilik ve bir adet 14 kişilik yedek kulübelerin yapıldığını ifade etti.

 

Karal, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, yaklaşık 450 bin TL ile Samsat ilçesinde yaptırılan sahanın 7 Kasım’da bitirilmesinin planlandığını açıkladı.

 

Kaymakam Karal, “Samsat ilçemizde acilen standartlara uygun bir sahaya ihtiyaç vardı. Gençlerimizin rahat bir ortamda spor yapabilmeleri, resmi tören ve bayramların daha uygun koşullarda yapılabilmesi ve amatör sporun daha yaygınlaştırılması bakımından ilçe stadyumunun yapımını önemsiyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ihale edilen işe 10 Ağustos’ta başlandı. Temennimiz odur ki, bir an önce sahamız yapılarak faaliyete geçer. Emeği geçen ve katkısı olan bütün kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Samsatlı gençlerin spora çok yatkın olduğunu ancak spor yapacak tesislerin yeterli olmadığını belirten Karal, yapımı devam eden sentetik çim sahanın önemli bir eksikliği gidereceğini kaydetti.




Gönderen Editör, Cuma, 07 Ekim 2011 12:28, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri