Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA OKUL SERVİS ARAÇLARINI KULLANAN ŞOFÖRLERE EĞİTİM VERİLDİ…   
SAMSAT’TA OKUL SERVİS ARAÇLARINI KULLANAN ŞOFÖRLERE EĞİTİM VERİLDİ…

        Adıyaman’ın Samsat ilçesinde, 2011–2012 Eğitim-Öğretim döneminde okullarda öğrenci taşıyacak servis araçları sürücülerine yönetmelikler, trafik ve ilkyardım eğitimi verildi.

 

Cumhuriyet Konferans Salonundaki toplantıda, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Nazif Urgun yönetmelik ve genel kuralları, Sağlık Grup Başkanlığından Ebe Kadriye Yavuz İlkyardım, İlçe Emniyet Amirliğinde görevli Trafik Polis Memuru Halil Korkmaz ise Trafik Güvenliği ve Kuralları konularını anlattılar.

 

Toplantıda, yeni eğitim dönemi başında taşımalı olan okullara taşınacak öğrencileri taşıyacak servis araçları sürücülerinin uyması gereken kurallar, konuyla ilgili yönetmelik ve ihale şartnamesinde belirtilen hususlar tekrar anlatıldı.

 

            Şube Müdürü Urgun konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada taşıma sırasında kullanılacak servis araçlarının sık sık denetleneceğini belirterek, aksaklıklar karşısında müsamaha gösterilmeyeceğini kaydetti.

 

            Urgun, “Karayolları Trafik Yönetmeliği, ihale şartnameleri ve diğer kurallara titizlikle uyulacaktır. Öğrencilerin rahat bir ortamda yolculuk yapabilmeleri için gerekli bütün önlemler alınacaktır. İdare olarak gerekli kontroller yapılacak, aksaklıklar karşısında gerekli yasal yaptırımlar uygulanacaktır.” şeklinde konuştu.

 

Toplantı sonunda sürücülerin soruları cevaplandırıldı.

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 16 Eylül 2011 08:47, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri