Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT SAHABE-DER YÖNETİM KURULU BAŞKANI ATA, RAMAZAN VE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI NEDENİ İLE BİR MESAJ YAYINLADI…   
SAMSAT SAHABE-DER YÖNETİM KURULU BAŞKANI ATA, RAMAZAN VE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI NEDENİ İLE BİR MESAJ YAYINLADI…

Samsat Sahabe Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (Sahabe-Der) Yönetim Kurulu Başkanı H. Ali Ata 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramı nedeni ile bir mesaj yayınladı.

 

Ata yayınladığı mesajında, Ramazan Bayramı ile birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 89. yıl dönümünün birlikte kutlandığına işaret ederek, milli ve dini hassasiyetlerin doruğa ulaştığı bu günlerde barış ve kardeşlik duygularını pekiştirici faaliyetlerde bulunulması gerektiğini ifade etti.

 

Ata, Somali'de yaşanan açlık ve kıtlığa karşı Türkiye'nin adeta seferber olduğunu, kendilerinin de bu çorbada tuzu olması düşüncesi ile “Somali'de Samsat'ın da Bir Su Kuyusu Olsun” kampanyası başlattıklarını hatırlatarak, vatandaşların yardımlarını sürdürmelerini istedi.

 

Ata, “Türk Milleti ve emperyalizme, işgale, zulme ve soykırıma karşı savaşan tüm milletlerin zaferini kutlar, vatanı, milleti, ülkesi ve namusu için canlarını vermekten çekinmeyen şehitlerimize rahmet, gazilerimize mutluluklar temenni ediyoruz. Rahmetle başlayan Ramazan ayının kurtuluşla tecelli bulması, bütün insanlığa huzurlar getirmesi temennisiyle Sahabe Safvan bin Muattal kabrinin bulunduğu Samsat ilçemizde de barış, huzur ve esenliğin hakim olmasını yüce Mevla’dan niyaz ediyoruz.” dedi.




Gönderen Editör, Pazartesi, 29 Ağustos 2011 10:06, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri