Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT ÖRENTAŞLILAR YENİ OKULDA YENİ ARAÇ GEREÇLERLE EĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLADILAR   
SAMSAT ÖRENTAŞLILAR YENİ OKULDA YENİ ARAÇ GEREÇLERLE EĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLADILAR

            Samsat ilçesi Örentaş İlköğretim Okulu öğrencileri bir yıldır başka mahallede bulunan Zeynel Aslan İlköğretim Okulunda sürdürdükleri eğitimlerine, yeni eğitim öğretim yılında yeni yaptırılan okullarında, yeni araç ve gereçlerle başladılar.

            Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş hizmete sunulan yeni binada incelemelerde bulunarak, öğrencilerle sohbet ettiler. Okulun sorun ve eksiklikleri hakkında okul yönetiminden bilgi alan Kaymakam Demirdaş, bir an önce eksikliklerin giderileceğini ifade etti.

            2006-2007 eğitim öğretim yılına başlanması nedeniyle yeni yaptırılan okul binasında öğrencilerin sevinçlerine ortak olduklarını belirten Kaymakam Demirdaş “Son bir yılda başka mahalledeki okulda eğitimlerini sürdüren öğrenciler mağdur olmaktaydılar. Son derece modern iki katlı, asansörlü, 8 derslikli, anasınıfı, idare odaları, bilgisayar ve diğer laboratuarları ile konferans salonu bulunan binanın hizmete girmesi ile öğrencilerimiz rahat bir ortamda eğitim göreceklerdir. Samsat’ın en güzel okulu olan bu binayı veli, öğrenci ve eğitimcilerimizle elbirliği ile sahip çıkarak etkin ve verimli kullanmamız gerekiyor.” dedi.




Gönderen Editör, Pazartesi, 18 Eylül 2006 11:01, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri