Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAHABE’DE KADİR GECESİ NEDENİYLE PROGRAM DÜZENLENDİ…   
SAHABE’DE KADİR GECESİ NEDENİYLE PROGRAM DÜZENLENDİ…

           Samsat Müftülüğü tarafından kadir gecesi nedeni ile Sahabe’de bir program düzenlendi.

 

            Mısır’dan iki karinin (okuyucu) katılacağı, Sahabe Safvan bin Muattal Kabrindeki program Kuran-ı Kerim okunması ve açılış konuşmaları ile başlayacak. Teravih namazından sonra Dünya Hafızları grubu Kuran-ı Kerim okuyacak. Grup Hafızlar İlahi Grubunun ilahi okumaları ve dua ile sona erecek.

 

            Konuyla ilgili olarak Samsat İlçe Müftüsü Kamil Ruhi Albayrak Sahabe’de kutlanacak kadir gecesi programına Mısırlı Kuran-ı Kerim Karileri Şeyh Hany Hassan Ahmed Radwan ve Ahmed Mostafa Bakır’ın katılacağını belirtti.

 

            Albayrak, “Bütün bayram ve kandillerin Sahabe mevkiinde kutlanması bölgemiz halkı için bir gelenek halini aldı. Bu kadir gecesinde de binlerce vatandaşımızın katılacağı bir program tertipledik. Yüzlerce aile bu mevkide iftar açacak ve geceyi en güzel bir şekilde kutlayacak. İlçe Müftülüğü olarak halkımızın en huzurlu bir şekilde geceyi ihya etmelerini temin etmek için gerekli önlemleri aldık ve planlamamızı tamamladık. Yurt içinden ve yurt dışından katılımcılarımız olacak. Bütün halkımızı programımıza katılmaya davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.




Gönderen Editör, Perşembe, 25 Ağustos 2011 20:55, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri