Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA AYNI GÜNDE İKİ GENCİN ÖLÜMÜ İLÇEYİ YASA BOĞDU   
SAMSAT’TA AYNI GÜNDE İKİ GENCİN ÖLÜMÜ İLÇEYİ YASA BOĞDU

           Samsat ilçesi aynı günde iki gencin vefat haberi ile yasa gömüldü.

 

            06 GS 802 plakalı araçla seyir halindeyken, Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde kaza geçirerek hayatını kaybeden Burhan Deniz (23) Uzuntepe köyündeki mezarlıkta defnedildi. Baba evine getirilen ve nişanlı olduğu belirtilen Burhan’ın cenazesinin köye getirilmesi ile köyde çığlıklar yükseldi. Deniz ailesinin bazı fertlerinin fenalaştığı ve aile fertlerinin ayakta kalmakta güçlük çektikleri görüldü.

 

            Ramazan Ertan (26) ise Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde karaciğer nakli yapıldıktan sonra hayata gözlerini yumdu. Evli olan Ramazan Ertan’ın eşinden alınan karaciğer nakledildikten sonra, uyuşmadığı ve fenalaştığı, daha sonra ise yoğun bakıma alındıktan bir gün sonra vefat ettiği bildirildi. Genç yaşta vefat eden Ramazan Ertan ise Sahabe Mezarlığında defnedildi.

 

            Ramazan ayının ikinci gününde, iki gencin acı haberi ile sarsılan Samsatlılar, gençler için son görevlerini yapmak için seferber oluyorlar.

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 03 Ağustos 2011 13:15, Yorumlar(1)
Yorumlar
Editör
03 Ağs 2011
BURHAN DENİZ VE RAMAZAN ERTAN KARDEŞLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET, AİLELERİ VE BÜTÜN SAMSAT HALKINA SABIRLAR DİLERİZ... SAMSATHABER


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri