Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KÖY YOLLARINDA KULLANILACAK ASFALTIN TAHLİL SONUÇLARI DAHİ ODTÜ’DE TAHLİL ETTİRİLECEK   
SAMSAT KÖY YOLLARINDA KULLANILACAK ASFALTIN TAHLİL SONUÇLARI DAHİ ODTÜ’DE TAHLİL ETTİRİLECEK

            Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş,  Köylerin Altyapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) kapsamında Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğince ihalesi yapılarak yapımına başlanan köy yolları asfaltlama çalışmalarının her aşamasını yerinde inceliyor.
 
            Birlik Müdürü ile birlikte, yapılan köy yollarını yerinde inceleyen Kaymakam Demirdaş, 34.5 km. birinci kat ve 25.8 km. ikinci kat ile Samsat’ta toplam 60 km asfalt kaplama işi yapılmakta olduğunu ifade etti.

           Demirdaş açıklamasında yapılan yol ve içme suyu tesislerinin daha uzun ömürlü olmasının temini için teknik elemanların denetim ve incelemelerinin yanı sıra bizzat kendisinin de çalışmaların her aşamasını yerinde görmek istediğini belirtti.

            MC 30 ve AC 160/220 bitüm malzemeleri taşıyan her araçtan yolun başında dökmeden önce numune alınarak tahlil ettireceklerini ve ayrıca aynı numunelerin Orta Doğu Teknik Üniversitesi laboratuarlarında Köye Yönelik Hizmetler Müdürlüğü bitüm malzemeleri ile mukayeseli tahlil edilerek, diğer laboratuar sonuçları ile uyumluluğunun test edileceğinin teknik personel ile beraber kararlaştırıldığını ve bunun da ilgili yüklenici firmaya tebliğ edildiğini vurgulayan Kaymakam Demirdaş, “KÖYDES ülkemizin en kapsamlı çalışmalarından birisidir. Köylerin alt yapı eksikliklerinin tamamlanması için hazırlanmış ve başarı ile uygulanmaktadır. Ülke kaynaklarının önemli bir bölümünün aktarıldığı bu çalışma; biz Mülki İdare Amirleri ve ekiplerinin başarmak zorunda olduğu büyük bir projedir.” dedi.




Gönderen Editör, Cuma, 15 Eylül 2006 08:31, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri